Tv-kendis opereret i hovedet

Foto: Instagram.

“Det er blevet en del af mig,” forklarer Philip May.

Når man ser realitystjernen Philip May på skærmen, er det ofte svært at følge med. Der er altid gang i den, og det er altid med et smil på læben, at han kaster sig ud i nye ting.

Læs også

Landmanden Allan søger fyr: Ny sæson af Landmand søger Kærlighed

Men Philip May har en dyster fortid med ar på sjælen. Han har været udsendt i Afghanistan, og i sin tid i militæret mistede Philip May sammenlagt 5 venner i både Danmark og Afghanistan.

I DR-programmet Krigens reality forsøger han finde sig til rette med sin fortid, som har resulteret i stress og PTSD.  Den 11. juni 2010 eksploderede et morterrør på det militære øvelsesterræn i Oksbøl ved Varde. To af Philips soldaterkammerater døde ved den tragiske ulykke, som Phillip var 10 meter fra. Et metalstykke har siden da siddet i baghovedet på Phillip May. Men nu er det blevet fjernet.

Ikke en let beslutning

Det fortæller han i et opslag på sin Instagram-profil. 

“Er jeg nået til et punkt i min rejse, hvor jeg er klar, klar til at lukke nogle kapitler, klar til at se fremad, klar til at tro på en fremtid,” skriver han og uddyber, at på grund af fragmentet kan han ikke få foretaget en MR-scanning. 

Men det har ikke været en let beslutning at få det lille stykke metal fjernet.

“Det her fragment er så følelsesbundet til mig, det er blevet en del af mig, en del af historien, en del jeg har svært ved at give slip på. Det er en virkelig ambivalent følelse,” fortæller han.

Selvom det er blevet opereret ud af baghovedet, så skal fragmentet gemmes, slår han fast. Hvordan ved han ikke helt endnu.

Han slutter af med at forsikre, at han har det godt ovenpå operationen. Du kan se opslaget fra Philip May herunder:

Foto: Instagram.

 

Læs også

Louise deltog i Løvens Hule: Nu er alt slettet

 

 

 

Dagens Gossip