Populær blogger og hendes 3-årige datter truet med voldtægt: ‘Den kommentar slog mig helt ud’

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Den danske blogger og model Irina Olsen har modtaget voldomme trusler over Instagram.

Nedladende bemærkninger, krænkende kommentarer og sågar små og større trusler er desværre hverdag for mange af landets mest fulgte bloggere.

Mandag aften modtog den populære blogger Irina Olsen dog en kommentar på Instagram, der var så voldsom, grov og ubehagelig, at hun har valgt at politianmelde den. Det skriver Ekstra Bladet.

Irina Olsen er ellers vant til lidt af hvert på de sociale medier, hvor hun ofte har stået på skud, men den trussel, der tikkede ind på hendes telefon mandag aften, var alligvel langt over hendes personlige grænse.

Læs også

Chok for Sanne Salomonsen: Kørt ned for øjnene af sit barnebarn

Forinden havde den 31-årige blogger lagt et billede på Instagram, og i en kommentar til dette foto, havde en anonym person med brugernavnet ‘littleboy_call_me_daddy’ skrevet denne rystende besked:

- Jeg voldtager dig analt din lille luder jeg ved hvor du bor, og håber din datter har en stram fisse.

Dermed truede personen ikke blot Irina Olsen, men også hende kun treårige datter Allessia. Noget som den chokerede mor stadig er rystet over.

Læs også

Skør navne-trend har ramt ny forældre: Opkalder deres børn efter vanvittig idé

- Den kommentar er for meget, og jeg har oplevet en hel del. Jeg ved godt, hvordan de sociale medier fungerer, og hvad man skal se bort fra. Det er ikke fordi, jeg ikke er blevet tykhudet, men den kommentar slog mig helt ud. Jeg var nødt til at tage den seriøst. Det kan godt være, at det er en eller anden, der kommer med tomme trusler bag skærmen, men det kan også være en, der faktisk mener det, fortæller Irina Olsen til Ekstra Bladet

Hun forklarer, at det er første gang, at nogen har valgt at inddrage hendes datter i en trussel eller ubehagelig kommentar, men samtidig slår hun fast, at den voldsomme besked ikke får hende til at stoppe med at vise Allessia frem på sociale medier så som Instagram. 

- Jeg kunne godt have valgt ikke at vise hende frem på de sociale medier, men det gør man jo med sine børn. Alle har billeder af deres børn, som de viser frem på deres sociale medier, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

Læs også

Politiker laver kontroversiel konkurrence: Tegn Muhammed og vind penge

- Jeg har ikke lyst til at sige, at den slags kommentarer er bagsiden af medaljen, eller at det er fordi, jeg har vist Allessia frem. Det synes jeg også er forkert at tænke, for så skal man gemme sig for alt, fortæller den kendte influencer, der oprindeligt er født i Ukraine.

I stedet har Irina Olsen og hendes kæreste Morten Olsen valgt at anmelde den anonyme bruger til politiet.

Samtidig slår den tidligere skøjteprinsesse fast, at selv voldsomme trusler - som dén hun netop har modtaget - ikke vil få hende til at stoppe med at være aktiv på de sociale medier.

Du kan se truslen på Irinas egen blog.