Populær skuespiller i uhyggelig brandulykke: Indlagt i alvorlig tilstand

Markus Schreiber ses her (th.) sammen med flere af skuespillerne fra 1864. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

‘1864’-skuespilleren Jakob Oftebro er blevet indlagt efter en brandulykke under en filmoptagelse.

Lørdag eftermiddag kom den norske skuespiller Jakob Oftebro alvorligt til skade under indspilningerne af en ny, svensk tv-serie. Det skriver norske VG.

Ulykken, der fandt sted under indspilningerne til den kommende tv-serie ‘Hamilton’, er siden blevet bekræftet af svensk politi.

- Alarmopkaldet kom lørdag klokken 16.27. Ambulancen ankom et minut senere, klokken 16.28. Personen blev fragtet til sygehuset med brandskader, fortæller Kjell Lindgren, der er talsperson for politiet i Stockholm til VG.

Læs også

LIGE NU: Person fundet død i vandkant ved campingplads

Ulykken fandt sted, da Jakob Oftebro skulle indspille en dramatisk scene, hvor der blev kastet med en molotovcocktail i et sammenstød mellem demonstranter og politi.

- Ja der blev blandt andet kastet en molotovcocktail, altså en falske med brandbart indhold. På en eller anden måde er indholdet sprøjtet ud og har påført skader på denne person, forklarer Kjell Lindgren til den norske avis.

Jakob Oftebro er i øjeblikket indlagt efter en alvorlig brandulykke. Foto: Markus Schreiber/Scanpix

Jakob Oftebro manager, Anne Lindberg, bekræfter også ulykken over for VG, men understreger, at det ikke var den populære skuespillers egen skyld.

– Vi kender endnu ikke udfaldet af skaden. Men hans tilstand er alvorlig. Og så det er vigtigt for os at påpege, at Jakob ikke var skyld i ulykken, forklarer hun.

Læs også

Ups! Popstjerne fanget i frækt uheld: Så finder hun på et genialt svar

Jakob Oftebro har i mange år boet i København, hvor han også har uddannet sig til skuespiller på Statens Teaterskole.

Den unge skuespiller er først og fremmest kendt i Danmark for sin medvirken i Ole Bornedals DR-serie ‘1864’, men også de danske film 'Skammerens Datter' og 'Guldkysten'.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip