Populær TV 2-vært siger op efter 11 år: 'Nogle begyndte at græde'

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Der er gået 11 år, siden Michèle Bellaiche startede som en del af holdet bag 'Go' aften Danmark'. Nu har hun besluttet at sige jobbet op.

Efter 11 år som en del af holdet bag ‘Go’ aften Danmark’ har Michèle Bellaiche taget en drastisk beslutning.

Den populære TV 2-vært har nemlig valgt at sige jobbet op.

Det afslører hun på det sociale medie Instagram, hvor hun i et langt opslag gør status over det år, der netop er gået:

Læs også

Se de søde par-billeder: Fie Laursen viser sin nye kæreste frem

- Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år, ‘Go’ aften Danmark’, skriver Michèle Bellaiche og tilføjer:

- Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de idéer, der konstant presser på i mit hoved, for at få lov til at udfolde sig.

Michèle Bellaiche har været tilnyttet TV 2 siden 1998. Den 45-årige tv-vært har blandt andet været et af de faste ansigter på det populære aftenprogram ‘Go’ aften Danmark’ i mange år.

Læs også

Inger Støjbergs forfærdelige jul: Naboens kat tog livet af hunden Molly

Umiddelbart er der dog stadig chancer for at fange et glimt af Michèle Bellaiches ansigt på tv-skærmen:

- Der er dog stadig stor sandsynlighed for, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV 2-skærmen (så er I advaret), lyder det på Instagram.

Ifølge Ekstra Bladet har Michèle Bellaiche nemlig sagt ja til fortsat at hjælpe til på Go’ morgen Danmark’ i weekenden.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Michèle Bellaiches beslutning blev modtaget med forståelse, men også lidt triste miner hos kollegerne:

- Nogle begyndte faktisk at græde. Det er nok ikke på grund af min person, men fordi vi gennem årene har haft et utrolig godt og unikt samarbejde, og det er jo altid svært, når sådan noget skal stoppe, fortæller Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet.

Du kan læse hele Michèle Bellaiches status over året i opslaget lige herunder.

View this post on Instagram

2017 blev året, hvor jeg for alvor lærte at mærke efter og kaste mig ud i alle livets aspekter.  Året begyndte med en forunderlig rejseoplevelse langt ude på den afrikanske savanne - helt tæt på den smukke, vilde natur og på mine to eventyrlystne børn.  Siden har året været fuld af tanker, larmende latter og dybe samtaler med mennesker, jeg respekterer og holder af. Det har også været et år i selskab med masser af herlige og forskellige danskere, som jeg har mødt rundt i landet og på Go’aften Danmark, hvor jeg sammen med mine dygtige kolleger har gjort mig umage for at skabe det bedste program - hver gang!  Det har været sjovt og hårdt. Hårdt har det også været  stædigt at bevare fokus på at huske alsidig motion og sund kost - Hvorfor? Fordi det mere end nogensinde er gået op for mig hvor meget, jeg SELV kan gøre for at forsøge at holde sygdom væk. For sygdom HAR været tilstede omkring mig i år - både mentalt og fysisk. Det har været svært at se mine nærmeste kæmpe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kræft - men det har også bragt os endnu tættere sammen som familie og som venner. Det har fået os til at stoppe op midt i travlheden og nyde nuet og impulsivt kramme og skåle med hinanden - ikke for at fejre noget specielt..... andet end, at vi er i live her og nu og ikke ved, om vi har hinanden i morgen. 2017 blev ligeledes året, hvor jeg vovede at give slip og valgte at overgive mig til kærligheden. Den uforudsigelige kærlighed, der på én gang kan føles både smuk og smertefuld! Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for  i 11 år “Go’aften Danmark”. Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de ideer, der konstant presser på i mit hovedet for at få lov til at udfolde sig.  Der er dog stadig stor sandsynlighed, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV2-skærmen (så er I advaret 😉). Jeg håber, det hele nok skal gå.  Tak til venner, familie, kolleger, seere og følgere for jeres massive opbakning! Det betyder mere, end I aner. Godt nytår - allesammen!

A post shared by Michele Bellaiche (@michelebellaiche) on

 

Kim Larsen fik konstateret kræft: Nu bryder sønnen tavsheden

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip