Poul Madsen deler skøn nyhed: Det smukkeste i 29 år

Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Valentinsdag var ekstra speciel.

Valentinsdag 2021 er en dato, som for Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen, og hans hustru, Helene Seitz-Madsen, vil være helt særlig.

Læs også

Mascha Vang indrømmer: Følte mig presset til det

33-årige Helene Seitz-Madsen fødte nemlig parrets første fælles barn. Den lykkelige nyhed har Poul Madsen valgt at dokumentere på Instagram.

“På Valentines day sagde Frieda goddag til verden. 4100 velpolstrede gram. Hun har sin fars hurtighed (født på 1 1/2 time) og sin mors skønhed (heldigvis). Alle har det godt og Frieda er så ubetinget den smukkeste baby jeg har set i 29 år - så længe er det nemlig siden jeg sidst blev far” skriver han til billedet, hvor han står med datteren i sine arme.

Foto: Instagram @pomaeb.

58-årige Poul Madsen har to voksne børn fra et tidligere forhold.

Helene Seitz-Madsens far er fra Tyskland, og det er derfor, at navnet har den specielle stavemåde, forklarer han til Ekstra Bladet. 

“Når vi staver Frieda med ‘e’ i midten, er det, fordi det er den tyske stavemåde, fordi Helenes far er fra Tyskland,” fortæller Poul Madsen.

Må selv i gang

Poul Madsen har i forvejen to voksne børn, og han er godt klar over, at han er en ældre far til en lille baby. Men det har også fordele.

“Jeg tror, det bliver en del roligere. Jeg var meget ung, da jeg fik de to andre. Og ja, når de to andre ikke kan finde ud af at lave børnebørn, så må jeg jo selv i gang,” konstaterede han tilbage i oktober, da det kom frem, at parret ventede deres første fælles barn. 

Helene Seitz-Madsen og Poul Madsen blev gift i april 2019. Parret fandt sammen i 2018, og første gang de blev set offentligt sammen var til Musik i Lejet i Tisvildeleje i 2018, skriver Se & Hør. 

Læs også

Nu er millionlejlighed solgt: Badehotellet-stjerne flytter

 

 

 

Dagens Gossip