Povl Dissing er død

Foto: Erik Refner/Ritzau Scanpix

Musikeren er død efter længere tids sygdom.

Sanger og musiker Povl Dissing er død, oplyser hans hustru til Ritzau. Povl Dissing døde i sit hjem mandag aften efter længere tids sygdom omgivet af sin familie. Povl Dissing blev 84 år gammel.

Povl efterlader sig sin hustru Pia samt sønnerne Jacob og Rasmus. Povl Dissing er kendt som visesanger, men startede allerede sin karriere i midten af 50’erne.

Læs også

Politibetjent stopper bil: Kort efter bliver hans hjerte knust

Her startede hans som trompetist i jazzbandet “Mandagsorkestreret”. Det var dog først i 70’erne, at Povl Dissing for alvor blev kendt i den brede befolkning.

Det skete efter et samarbejde med Benny Andersen, som blandt andet har skrevet “Snøvsen”. I februar 2017 blev Povl Dissing døv på begge ører, da han under et ophold i Spanien faldt og slog hovedet.

En ulykke, som betød, at han måtte vinke farvel til tilværelsen som aktiv musiker. Men lidt over 2 år senere var der kraftig bedring at spore hos Povl.

For efter at han fik indopereret en såkaldt cochlear implant, også kaldet en CI-operation, blev han i stand til at høre igen ved elektronisk hjælp. 

Læs også

Jes Dorph indrømmer løgn: "Jeg orkede ikke at se flere overskrifter med mig selv"

 

Dagens Gossip