Prins Harry indrømmer drab og indtag af kokain

Foto: Shutterstock

I en ny selvbiografi kommer prins Harry med nogle vilde detaljer. Han indrømmer blandt andet at have dræbt flere mennesker samt at have indtaget kokain.

I næste uge udkommer prins Harrys selvbiografi, som har fået titlen ‘Spare’. Det har helt naturligt vakt en masse interesse, for hvad mon Harry vil fortælle i sin biografi.

Indtil videre kan man godt glæde sig, for prins Harry holder sig på ingen måde tilbage - langt fra endda. Sky News har fået fat i et eksemplar af bogen, og de kan derfor afsløre vilde detaljer.

Læs også

Stort drama: Forlader studiet i vrede

For eksempel skriver han, at han i en alder af 17 år indtog narkotika i form af det uhyre populære stof kokain. Han skriver, at det ikke var særligt sjovt, men at det fik ham til at føle sig anderledes.

- Og det var mit mål med det. At føle. At være anderledes, skriver Harry ifølge Sky News

Hvis det ikke er spændende nok, så kommer Harry også ind på det at slå ihjel. Det er nemlig noget, han har erfaring med, for prins Harry skriver, at han som soldat har dræbt 25 personer i forbindelse med, at han var udsendt til Afghanistan.

Harry tilbragte i alt ti år i den britiske hær og var to gange udsendt til Afghanistan i perioden.

- Jeg kunne altid se, hvor mange fjendelige soldater jeg havde dræbt. Og det syntes essentielt for mig ikke at være bange for det tal. Så mit tal: 25. Det er ikke noget, der fyldte mig med tilfredshed, men jeg skammede mig heller ikke over det, skriver prinsen ifølge Sky News.

Læs også

Vladimir Putin med god nyhed: Endelig sker det

 

Dagens Gossip