Prins Henrik overrasker: Jeg vil bevise, at jeg ikke bare er min kones mand

Foto: Polfoto/Tobias Nicolai Prins Henrik ved indvielsen af Kongesalonerne på Fregatten Jylland i Ebeltoft juli 2016

Prins Henrik vækker endnu engang opsigt efter udtalelser om at stå i sin kones skygge.

Prins Henrik har været kilden til mere end én royal fadæse (eller fadaise om man vil) igennem tiden, hvor Hendes Majestæt Dronningen er blevet sat i forlegenhed over sin husbonds udtalelser. 

Især udtalelser om, at han "ikke vil stå under sin kone" og dermed har ønsket sig at blive tituleret som "Konge af Danmark" eller andet mere ærværdigt end "Prinsgemal" har vakt opsigt af flere omgange. 

Efter ti måneders otium ytrer den 82-årige prins sig endnu engang om sagen i forbindelse med en kunstudstilling på Mallorca, hvor han håber på at blive anerkendt som kunstner eller i det mindste som andet end "sin kones mand":

– Jeg måtte bare arbejde videre og prøve at bevise, at jeg kunne noget. Og ikke bare være min kones mand, siger han til Billed-Bladet, ifølge SE og HØR i forbindelse med, at han udstiller med en international Cobra-kunstner.

Prins Henrik uddyber desuden:

– Måske ikke revanche, men jo, at jeg nu bliver anerkendt som kunstner, som ikke hele tiden er i skyggen af sin kone, siger prins Henrik.

LÆS OGSÅ: Hvad betyder farven blå?

SE og HØR går så vidt som til at kalde prinsens udtalelser en jamren og bakkes op af en såkaldt Kongehusekspert, der hæfter sig ved, at dronningen er taget afsted på ferie for at være sammen med prinsen:

- Det viser, at det her problem stadig eksisterer, og han fortsat giver udtryk for utilfredshed. Man kan se ferien som en alvorssnak med prinsen eller et forsøg på at være imødekommende. Den historie er bare ikke færdig, og nu genåbner han den. Det plager ham åbenbart så dybt, at han ikke kan styre sig, siger kongehuseksperten, siger Sebastian Olden-Jørgensen til mediet. 

Læs også

Prins Henrik er for syg til dronningens fødselsdag

For flere 112 nyheder klik her eller seneste nyt fra København og omegn.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip