Prins Nikolai løfter sløret: Her mine fremtidsplaner

Foto: Ritzau Scanpix

Selvom prins Nikolai er begyndt at arbejde som model, har han ingen planer om at skulle leve af sit udseende. Til gengæld vil han gerne gå i faderen prins Joachims fodspor.

De seneste uger har prins Joachims ældste søn Nikolai trukket overskrifter i medierne, fordi han er begyndt at arbejde som model.

For godt halvanden uge siden gik den 18-årige prins catwalk for det ekslusive mærke Burberry under London Fashion Week, og han har desuden skrevet kontrakt med det danske modelbureau Scoop Models.

Men ifølge ugebladet Tæt På, er det ikke umiddelbart prins Nikolais ambition, at han skal leve af sit udseende. Den unge prins har nemlig udtalt til Tæt På, at han har planer om at gå ind i militæret. 

Læs også

Se billederne: Modelbureau deler helt nye fotos af prins Nikolai

- Efter min gymnasieuddannelse er min plan at påbegynde en toårig reserveofficeruddannelse på Hærens Sergentskole i Varde, skriver prins Nikolai i en mail til Tæt På.

Prins Nikolai oplyser desuden, at han betragter sin modelkarriere som et job, der kan hjælpe ham på vej, mens han er under uddannelse.

Mandag aften delte fotografen Marco van Rijt en række modelbilleder af prins Nikolai, som han havde taget for Scoop Models, på det sociale medie Instagram, hvor de har vakt stor opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billederne.

 
 
 

Til sommer bliver prins Nikolai student fra kostskolen Herlufsholm, hvor han har været elev siden år 2014

Linse Kessler om sit livs beslutning: ‘Didde blev pisse sur’

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip