Rachel fra ‘Årgang-0’ var smaskforelsket: Nu er kærligheden brast

Her ses Rachel Ellebye med sin bror David på den røde løber til Reality Awards 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det gik ikke.

Trods corona fik 2020 en dejlig afslutning for ‘Årgang 0’-stjernen Rachel Ellebye.

Læs også

Søren Brostrøm indkalder til pressemøde: Vaccination af 12-15-årige

I slutningen af året blev hun nemlig kærester med Eduard fra Rumænien, der er bosat i Danmark. 

Men nu er kærligheden brast. De er ikke længere et par. Det fortæller Rachel Ellebye til Ekstra Bladet. 

Her ses Rachel Ellebye med sin bror David på den røde løber til Reality Awards 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Men det er faktisk tiltrængt, lyder det fra ‘Årgang 0’-stjernen.

“Det er meget rart, for jeg var i et forhold i meget lang tid, og så tror jeg, at nu har jeg brug for at fokusere på mig selv, min uddannelse, min familie og mine venner,” forklarer hun.

Holder sommerferie

Rachel Ellebye var i et forhold med norske Eirik i længere tid, men det sluttede nogle måneder inden, hun mødte Eduard.

“Den sidste måned er der sket så meget for mig. Startede et nyt job, begyndte på universitetet, kom ud af et forhold og havde tid til selvrefleksion. For at sige det som det er, er min mentale sundhed forbedret meget, og jeg er bare glad for at være omgivet af min fantastiske familie og mine elskede venner,” skrev Rachel Ellebye i et opslag på Instagram i september sidste år.

Lige nu holder Rachel Ellebye sommerferie fra Københavns Universitet, hvor hun læser Spansk Sprog og Kultur. Ferien skal blandt andet bruges på Starbucks, hvor Rachel Ellebye arbejder mange timer. Selv på sin fødselsdag var hun at finde bag disken. Det dokumenterede hun på Instagram. 

“Hvem siger, at det er en dårlig ting at arbejde på sin fødseldag,” skrev hun til opslaget fra den 8. februar, hvor hun fyldte 21 år.

 

Læs også

Tivoli lancerer nyhed: “Imponerende”

 

 

 

Dagens Gossip