Rasmus Bjergs datter afslører stor nyhed: Vi har endnu ikke besluttet os for navnet

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

I en TikTok beder Rasmus Bjergs datter offentligheden om hjælp til at finde på et navn til familiens nyeste medlem.

Rasmus Bjerg er kendt og elsket for sine hovedroller i komediefilm som 'Alle for en', 'Alle for to', 'Alle for tre', 'Player' og senest 'Vildmænd', men har også slået sit navn fast i mere alvorlige film som 'Danmarks sønner' og 'Så længe jeg lever'. 

Han har desuden medvirket i tv-serier, reklamer og kampagner, optrådt som sanger og arbejdet som cirkusdirektør, og han er derfor et velkendt navn og ansigt over hele Danmark blandt alle aldersgrupper.

Læs også

Heidi Klum smider alt tøjet: Overlader intet til fantasien

Om det er derfor, at ét af hans fire børn - Anna - har fået stor succes på videoappen TikTok er svært at gøre sig klog på, men fakta er, at hun har tæt på 100.000 følgere på det sociale medie (@annaceciliebjerg), og netop her afslørede hun forleden en stor nyhed. 

Tirsdag delte hun således en video - som i skrivende stund allerede er blevet set næsten 30.000 gange - hvori hun afslører, at familien Bjerg har fået et nyt familiemedlem. 

Se med herunder (Artiklen fortsætter under videoen):

@annaceciliebjerg

Hvad synes i Ellies nye lillesøster skal hedde? 🐶🫶🏼

♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles
Hvad synes i Ellies nye lillesøster skal hedde? 🐶🫶🏼

"Mød vores nye hund," står der i starten af videoen, hvori der senere spørges: "Vi har ikke fundet et navn til hende. Så har i nogle ideer?" og forslagene er mange. 

Videoen har således allerede fået flere hundrede kommentarer, som foreslår alt fra Lou og Alba til Erik. Det ser dog ud til, at Alba er det mest populære bud. 

Hvad hunden ender med at hedde, må tiden vise.

Læs også

Esben Dalgaard advarer mod trend: Kræft er ikke fedt

 

 

 

 

Dagens Gossip