Remee bekræfter rygte: Deler lykkelig nyhed

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

“Vi er så taknemmelige,” skriver Remee på Instagram.

Tilbage i 2014 afslørede Remee og Mathilde Gøhler, at de var blevet kærester. Året efter blev parret forældre sammen til datteren Kenya. Nu afslører de, at familien snart udvider med endnu et medlem.

Læs også

Mascha Vang kommer med glædelig nyhed: Så skete det

Rygtet om graviditeten har rumsteret i et stykke tid, og nu er det bekræftet. Der er en baby på vej. Det fortæller de begge på Instagram.

“Det er noget, vi har drømt om i årevis. Endnu en lille engel er på vej,” skriver Mathilde Gøhler til billedet, hvor parret sidder sammen med datteren Kenya. 

Det samme billede har Remee også delt på sin profil med teksten:

“Nogle gange kommer de største velsignelser, når du mindst venter det. Vi er så taknemmelige, glade og spændte på at byde endnu et medlem velkommen i vores familie,” skriver Remee.

Til begge opslag, som du kan se herunder, er lykønskninger strømmet ind til den lykkelige nyhed.

 

 

 

“Det allerstørste eventyr”

Mathilde Gøhler blev mor til Kenya som 23-årig, og det er en oplevelse, der slår alt. Det fortalte hun til magasinet Costume tilbage i 2018.

“Jeg har lært, at det, der giver mit liv allermest mening, er min familie. Jeg elsker at rejse verden rundt og se det ene smukke land efter det andet. Og jeg elsker at lave spændende jobs og møde masser af interessante, sjove og dejlige mennesker, men i sidste ende, er det min familie, der er det allerstørste eventyr for mig,” fortalte hun til magasinet. 

Remee har også datteren Emma på 22 fra et tidligere forhold.

Læs også

Dennis Knudsen deler lykkelig nyhed sammen med sønnen Lucas: “Skal hente vores lillebror”