Remee deler rørende øjeblik

Her ses Remee til ELLE Style Awards 2019 sammen med Mathilde Gøhler. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

I kølvandet på nyheden deler Remee en rørende video.

For få dage siden afslørede Remee og Mathilde Gøhler, at de snart skal være forældre igen. I 2015 blev parret forældre til datteren Kenya, og nu fortæller de, at “endnu en lille engel er på vej,”

Læs også

Remee bekræfter rygte: Deler lykkelig nyhed

I kølvandet på nyheden deler Remee en rørende video, hvor man se, at han sammen med Mathilde Gøhler fortæller deres datter, at hun skal være storesøster lige om lidt.

Da nyheden går op for datteren Kenya, giver hun sin mor et stort kram. Du kan se den søde video herunder.

 

En drøm

Rygtet om graviditeten har rumsteret i et stykke tid, og for få dage siden blev det altså bekræftet. Der er en baby på vej. Det fortalte de begge på Instagram.

“Det er noget, vi har drømt om i årevis. Endnu en lille engel er på vej,” skriver Mathilde Gøhler til billedet, hvor parret sidder sammen med datteren Kenya.

 

Det samme billede delte Remee også på sin profil med teksten:

“Nogle gange kommer de største velsignelser, når du mindst venter det. Vi er så taknemmelige, glade og spændte på at byde endnu et medlem velkommen i vores familie.”

Det største

Som 23-årige blev Mathilde Gøhler mor til Kenya, og det er en oplevelse, der slår alt. Det fortalte hun til magasinet Costume tilbage i 2018.

“Jeg har lært, at det, der giver mit liv allermest mening, er min familie. Jeg elsker at rejse verden rundt og se det ene smukke land efter det andet. Og jeg elsker at lave spændende jobs og møde masser af interessante, sjove og dejlige mennesker, men i sidste ende, er det min familie, der er det allerstørste eventyr for mig,” fortalte hun til magasinet. 

Remee har også datteren Emma på 22 fra et tidligere forhold. Snart kan familien byde endnu et medlem velkommen.

Læs også

Trist nyhed for ‘Venner’-stjerne: Nu er det slut

 

 

 

 

 

Dagens Gossip