Trist nyhed for ‘Venner’-stjerne: Nu er det slut

Foto: Shutterstock.com

Kort tid efter det længe ventede reunion-afsnit af tv-serien ‘Venner’ løb over skærmen, kommer Matthew Perry med en trist nyhed.

Forholdet mellem Matthew Perry og hans forlovede, Molly Hurwitz, er slut.

Læs også

DJ Martin Jensen har modtaget en særlig anerkendelse

Det bekræfter den 51-årige 'Venner'-stjerne til People Magazine. 

”Nogle gange fungerer tingene bare ikke, og det er tilfældet her” udtaler han og tilføjer:

“Jeg ønsker Molly alt det bedste."

De to begyndte at date i 2018 og blev forlovet i november 2020.

"Jeg besluttede at blive forlovet, Heldigvis datede jeg tilfældigvis den dejligste kvinde på planeten på det tidspunkt." udtalte en glad Matthew Perry i 2020. 

Perry havde ikke delt et billede af Hurwitz på sociale medier indtil december 2020, hvor han postede to billeder af Hurwitz iført sin tøjkollektion inspireret af "Venner". 

På et af billede er Hurwitz iført en kasket med teksten: "Hvad er dette, en baseballkasket?" Alle citater er inspireret af Perrys ikoniske karakter Chandler Bing.

 

“Har det fantastisk"

Nyheden om bruddet kommer kun få dage efter premieren på reunion-afsnittet af tv-serien ‘Venner’. Her kan seerne opleve Perry genforenet med Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer. 

Mange har udvist bekymring for Matthew Perrys helbred efterfølgende. Han virkede ved siden af sig selv, mener flere. Men instruktør på afsnittet, Ben Winston, mener ikke, der er noget at være uroligt for. 

"Han var fantastisk," har Ben Winston udtalt. 

”Folk kan nogle gange bare være grove. Jeg ville ønske, at de ikke var det. Jeg elskede at arbejde med ham. Han er en virkelig sjov mand, og jeg synes, at han havde nogle gode one-liners i afsnittet,” slår Ben Winston fast. 

Du kan se traileren for reunion-afsnittet her:

 

Læs også

Dennis Knudsen afslører: Hun skal føde mit barn