Remee og Mathilde chokerer: 'Vi skal bo to forskellige steder'

Her ses Remee til ELLE Style Awards 2019 sammen med Mathilde Gøhler. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Remee og Mathilde kan ikke blive enige om, hvor de skal bo. Det har fået dem til at overveje, om de skal bo hver for sig.

Remee og Mathilde venter deres andet barn, som forventes at komme til verden i oktober.

Læs også

Bagedyst-Rosa om kendt svigersøn: "Et minde for livet"

Inden da ønsker de dog at få styr på boligsituationen. Desværre er de ikke helt enige på denne front, skriver HER og NU

Mathilde har nemlig en drøm om at slå sig ned i en lejlighed i København, mens Remee drømmer om at købe et stort hus. Derfor har de svært ved at blive enige om, hvad deres næste boligmæssige skridt skal være. 

Det afslører parret i det seneste afsnit af 'Remee & Mathilde' på discovery+. 

"I forhold til boligsituationen og kommunikation omkring det, der finder vi ikke rigtig ind til kernen lige nu, hvor vi vil det samme, og det er også helt okay, at vi ikke vil det. Man skal gå efter sin mavefornemmelse, og min mavefornemmelse siger, at det er bedst at være i lejlighed, og hans siger, at der er masser af muligheder i huset," fortæller Mathilde i programmet. 

Hvad Mathilde efterfølgende siger i afsnittet af hende og Remees fælles tv-program, er meget chokerende. Hun fortæller nemlig, er hun er åben over for, at de skal bo hver for sig, såfremt de ikke kan nå til enighed om deres boligplaner. 

"Jeg tror, at det er så fint, vi lytter til vores mavefornemmelse – også selvom det betyder, at vi skal have to steder, eller om vi skal bo to forskellige steder," lyder det fra modellen og influenceren. 

Ifølge Mathilde bryder hun sig ikke om at bo i et hus, fordi hun mener, at det bliver for stort.

Læs også

Godt nyt til mange danskere: Fra i aften ændres denne corona-regel

Derimod er hun mere interesseret i at flytte ind i en lejlighed, da hun bedre kan lide og forene sig med at have en lidt mindre og mere intim bolig. 

 

Dagens Gossip