Robbie Williams sælger sit kæmpe palæ - Flytter til Europa

Foto: Shutterstock

Sangeren har sat sit hus til salg, og skal sammen med sin kone, 41-årige Ayda Field, flytte ind i en villa, der koster mere end 200 millioner kroner ved bredden af Genevesøen i Schweiz.

Robbie Williams har sat sin engelske herregård til salg, da han og familien har planer om at flytte til Schweiz.

Læs også

Nu er der nyt: Melder ud om genåbning af Danmark

Sangeren har besluttet at en villa til over 200 millioner kroner ved bredden af Genevesøen er det rette sted for ham og familien. Derfor skifter han, hans kone 41-årige Ayda, og deres fire børn, Teddy, Charlton, Coco og Beau England ud med Schweiz. 

I mellemtiden har Robbie sat sit hus, Compton Bassett House, fra det 17. århundrede til salg.

Foto: Instagram

Sidste år afslørede Robbie Williams, at han mente, at Wiltshire-huset med otte soveværelset var hjemsøgt - især datteren Teddys værelse. 

"Det giver mig myrekryb," sagde 47-årige Robbie Williams i en podcast. "Teddy fortalte mig: 'Det rum skræmmer mig. Jeg kan ikke lide huset'." 

"Jeg svarede: 'Det skræmmer også mig. Du behøver ikke at sove der mere'." 

"Hvis der er stor sorg, stor smerte eller tragedie, tror jeg, at det kan trænge ind i væggene og efterlade noget der, der forbliver der i meget, meget lang tid." 

Robbie fortalte også, at han var blevet skræmt af at se spøgelset af sin gamle cairn terrier Trixie ved huset.

Foto: Instagram

Desuden indrømmede sangeren også, at det var et impulskøb, da han købte den for næsten 70 millioner kroner i 2008 - to år før hans ægteskab med skuespillerinde og model Ayda. Men parret har næsten ikke tilbragt tid der. 

Huset, der ligger på en 75 hektar stor grund, har sin egen tennisbane, swimmingpool, fitnesslokale, hjemmebiograf og endda en fodboldbane samt en helikopterlandeplads og en ATV-bane i skoven.

Foto: Instagram

"Robbie var i en anden fase i sit liv, da han købte Compton Bassett House," har en kilde fortalt til Daily Mirror. 

"Det virkede som et idyllisk skjul i det engelske landskab, men han følte sig aldrig rigtigt hjemme der. I løbet af få måneder indså han, at det ikke var, hvor han og Ayda ville slå sig ned." 

"Nu planlægger han en omlægning af sin ejendomsportefølje, efter at have besluttet af købe et hus i Schweiz. Familien flyttede derned sidste sommer og lejede i seks måneder for at sikre, at de ønskede at blive."

Foto: Instagram

Take That-sangeren Robbie, der har en formue på 1,7 milliarder kroner, ejer også et palæ i Beverly Hills til 223 millioner samt et hus til 150 millioner i Holland Park i London. 

Han og Ayda solgte deres hus i Malibu, Los Angeles for 172 millioner kroner sidste år.

"De er begge meget glade for at have fundet nøjagtigt den livsstil, de ledte efter i Schweiz," sagde kilden også til Daily Mirror.

Læs også

Mor til tre havde symptomer på brystkræft før lockdown - Nu er det uhelbredeligt

"De har været der i mindre end et år, men børnene er kommet i skole, og de elsker alle den rolige, familie stemning, de har fået skabt der." 

 

Dagens Gossip