Royalt: Er Meghan slet ikke gravid?

Foto: Shutterstock.com

Folk på de sociale medier er ved at gå i selvsving over, at størrelsen på Meghan Markles mave hele tiden ændre sig. De mistænker hertuginden for slet ikke at være gravid.

Når man er kendis, så må man lægge øre til lidt af hvert, og når man samtidig er verdenskendt skuespiller og nu hertuginde i England, så er man blot et endnu større offer. Således har Hertuginden af Sussex, den tidligere Meghan Markle været udsat for rygter om, at hun slet ikke er gravid.

Prins Harry og Meghan Markle er sat til at skulle blive forældre indenfor de næste par måneder, men folk på de sociale medier er skeptiske, og de tror slet ikke på, at Meghan Markle er gravid. De tror i stedet, at hertuginden går rundt med en stor pude på maven, så det ser ud til at hun er gravid, mens parret i stedet benytter sig af en rugemor.

De samme rygter florerede også, da Beyonce Knowles var gravid i 2011, da hendes mave i et TV-interview lavede en underlig fold, så det lignede, at det var en protese og ikke en rigtig gravid mave.

Bulen bliver mindre

Det som folk er oppe at køre over med hertuginden af Sussex, er, at hendes bule på maven angiveligt skulle skifte størrelse. Normalt vil en mave jo blive større, desto længere man er i graviditeten, men de mener, at maven af og til er mindre, og derfor tror de altså ikke på, at hun er gravid.

 

”Og bulen bliver mindre igen. Hun prøver seriøst at narre hele verden,” skriver Twitter-brugeren Fairytalesparklz, der også benytter sig af hashtagget Megxit, der har fået utroligt mange følgere på det seneste.

Brugeren Megawatch19 lagde blandt andet dette bilede op, som sammenligner Megan Markles mave med blot fem dages mellemrum.

Derfor tror folk ikke på, at Meghan Markle er gravid

Det er dog heldigvis et fåtal på de sociale medier, der er mistroiske omkring Megan Markle og Prins Harrys graviditet. Der er dog fem ting, der gør, at de ikke tror på, at hertuginden er gravid.

  1. Hendes bule ser ofte anderledes ud
  2. Hendes bule kan næsten være forsvundet
  3. Hun kan rejse sig op helt uden hjælp
  4. Hun ser ikke ud til at have taget på, eller være hævet op.
  5. Hun rører ved hendes mave for ofte.

De fleste af grundende lyder dog som de rene konspirationsteorier, da der hverken er eller bør være regler for, hvor ofte en kommende mor må røre ved sin mave, eller hvor vidt hun skal have brug for hjælp til at rejse sig op.

Læs også

Mile High Club: Kendte fortæller deres vilde historier om sex på et fly

 

 

Dagens Gossip