Mile High Club: Kendte fortæller deres vilde historier om sex på et fly

Foto: Shutterstock.com

Af forskellige årsager er der mange mennesker, der finder det interessant at have sex i et fly. Det gør kendisser åbenbart også, og herunder kan du læse flere sjove historier fra kendte, der har haft sex ombord på et fly.

Hvis man gerne vil være medlem af Mile High Club, så kræver det, at man har sex ombord på et fly, der befinder sig i luften. Det bliver lettere desto større et fly man har at gøre med, men hvis man udelukkende rejser med lavprisselskaber som Ryanair og Wizz, så er der ikke meget plads til at udfolde sig, hvis man indfinder sig på de latterligt små toiletter.

Mange har dog haft seksuelle udskejelser ombord på et fly, og det gælder ikke kun almindelige dødelig, men også nogle af de største kendisser. Man vil måske tænke, at det er let som kendt ombord på et privatfly, men det er faktisk ikke sådan nogle ”kedelige” historier, som de kendte deler.

Foto: Shutterstock.com

Chrissy Teigen og John Legend: Vi burde få et trofæ

Superstjernen John Legend med den fløjlsbløde stemme er gift med den skønne Chrissy Teigen. Hun har ofte talt om parrets sexliv, og til Cosmopolitan fortalte hun også om en episode i 2014, hvor hun meldte sig ind i Mile High Club med husbonden.

”Vi var på vej til Thailand, for at se mine forældre, og vi fløj på førsteklasse med et passagerfly. Vi var under et tæppe, så vi var ikke engang inde i et af de små rum. Jeg føler lidt, at vi burde få et trofæ for det,” lød det dengang fra Chrissy Teigan.

Foto: Shutterstock.com

Miranda Kerr: Fik en orgasme alene

Den australske model Miranda Kerr fortæller også, at hun delvist har været inde i klubben, hvilket nok betyder, at hun ikke har haft samleje ombord på et fly, men til gengæld har hun lavet andre ting… Også alene.

”Både og. Lad os sige den på den her måde. Jeg har fået en orgasme i luften før. Alene og sammen med en,” fortalte hun til GQ-magasinet.

Foto: Shutterstock.com

Cara Delevingne: Jeg blev altid fanget

Den britiske model og skuespiller Cara Delevingne, der er bedst kendt for hendes roller i Paper Towns og Suicide Squad, holder sig bestemt ikke tilbage, når hun er ombord på et fly. Desværre for hende, så kan hun sjældent holde det skjult.

”Jeg har haft masser af sex i fly. Men jeg er altid blevet fanget i det. Det er super svært ikke at blive fanget. Jeg havde sex i et stolesæde på et fly, og der var en fyr der kiggede. Vi endte med at fortælle en stewardesse om, hvad vi lavede. Ligesom ’Denne fyr bliver ved med at kigge på os, kan du bede ham om at stoppe?’ fortalte hun til Love Magazine ifølge det britiske medie The Metro.

Foto: Shutterstock.com

Janet Jackson: Det gjorde det bare værre

Janet Jackson var på et tidspunkt gæst hos Tyra Banks i et talkshow, hvor hun blev spurgt om, hvor det vildeste sted hun havde haft sex var. Dertil svarede hun:

”På et fly… Passagerfly”, og da hun kort efter blev spurgt om, hvorledes det foregik på toilettet, så var svaret nej.

”Nej. Det gør det bare endnu værre. Det var i mit sæde,” fortalte hun.

Ifølge det store amerikanske medie Forbes, så blev der foretaget en undersøgelse, hvor 30 % af deltagerne fortalte, at deres deltagelse i Mile High Club var med en fremmed. 59 % af disse fandt sted på toilettet, 31 % fandt sted i sædet, og de resterende % fandt sted på forskellige steder i flyet.

Læs også

Så beskidte er vi: Se hvilken porno der hittede hos folk i 2018

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip