Så dyr bliver Fie Laursens fødsel

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Fie Laursen afslører på Instagram, hvad det kommer til at koste hende at være gravid samt føde sit barn i Spanien.

Det kom som lidt af en overraskelse for den danske befolkning - og også for Fie Laursen selv - at hun kunne offentliggøre sin graviditet.

Fie Laursen fortæller nemlig i en spørgerunde på Instagram, at hun hele tiden har brugt beskyttelse, og derfor var det altså ikke meningen, at hun skulle blive gravid.

Læs også

Dette bryllupsbillede har taget verden med storm - du griner, når du ser hvorfor

Til spørgsmålet om hun brugte beskyttelse, svarer Fie Laursen følgende:

“Ja. Derfor var det et kæmpe chok, men jeg stoler på universet, og at jeg blev gravid selv beskyttet, viser mig, Gud ville give dette mirakel til os og gøre os forældre,” lyder det fra Fie Laursen i hendes Instagram-story.

Spørgsmålet omkring beskyttelse er dog ikke det eneste, hendes fans er nysgerrige om, de vil også gerne vide, hvordan det kommer til at foregå med hendes fødsel.

En spørger blandt andet, om hun bliver tilbudt nakkefoldscanning og misdannelsesscanning i Spanien, som man gør i Danmark. 

“Jeg har ikke sygeforsikring her, og har valgt privathospital. Fødsel koster 35.000 kroner og alt andet betaler jeg for, så hele graviditeten og fødsel koster omkring 45-50.000 kroner,” fortæller Fie Laursen.

Opslaget herunder er fra da Fie Laursen forleden fortalte offentligheden om sin graviditet:

Herunder kan du se Fie Laursens egen reaktion, da hun fandt ud af, at hun var blevet gravid.

 

Læs også

Chokerende flyvetur med Ryanair: Passager fik 'den' suttet af

 

 

 

Dagens Gossip