Så meget har Oprahs interview med Meghan og Harry kostet

Det er ikke småpenge, der er blevet betalt for rettighederne til at vise det omdiskuterede interview med Meghan Markle og prins Harry.

Amerikanske CBS har betalt intet mindre end 43 millioner kroner for at sikre sig rettighederne til at kunne vise Oprah Winfreys interview med 39-årige Meghan Markle og 36-årige prins Harry. Det skriver mediet Page Six.

Læs også

Meghan Markle kritiserer sin royale familie: 'Jeg fik ikke lov'

Det to timer lange interview har allerede trukket overskrifter i massevis hos medier hele verden over. Og i flere sammenhænge er interviewet blevet klassificeret som bærende både 'udleverende' og 'kontroversielt'. 

Flere små klip fra interviewet er over de seneste dage blevet delt af CBS. I et af disse klip hører man blandt andet Oprah understrege over for seerne, at 'alle spørgsmål har været velkomne'. 

CBS håber at kunne trække seere på. I hvert fald har de være villige til at betale mellem syv og ni millioner dollars for interviewet, hvilket er svarende til mellem 43 og 56 millioner danske kroner. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at Meghan Markle og prins Harry får en stor hyre for deres interview. Det er nemlig ikke parret, der får glæde af de mange penge, som CBS har betalt for interviewet. Det er derimod blot rettighederne til at vise det på deres kanaler, de har betalt det store millionbeløb for. 

Faktisk er det end ikke en lille del af pengene, der ender på bankkontoen hos Harry og Meghan. En talsperson for parret har nemlig tidligere gjort det klart, at Meghan og Harry har indvilliget i at lave interviewet uden at få betaling for det.

Læs også

Amber Heard fyret: Ikke god nok

Hvis du selv ønsker at se det meget omtalte interview, er der også mulighed for dette. Det længe ventede interview bliver nemlig også vist på dansk tv. Her er det TV3, der har sikret sig rettighederne. De viser interviewet mandag den 8. marts klokken 21.00. Dernæst vil det blive tilgængeligt på Viafree. 

 

Dagens Gossip