Så stor er aldersforskellen på de største Hollywood-stjerner

Foto:Shutterstock.com

Det er klassisk Hollywood at finde sammen med en partner, selvom man er langt fra jævnaldrende. Vi har taget et kig på nogle af de mest kendte par, hvor aldersforskellen er ret så stor.

For nogle mennesker betyder alderen det hele, mens det for andre blot er et tal. I langt de fleste tilfælde vil et par være næsten jævnaldrende, men det ses også, at to mennesker finder sammen, selvom der er et spændt på mange år mellem dem.

I nogle tilfælde ses det, at ældre velhavende mænd har unge smukke kærester, men det går bestemt også den anden vej. Der er næsten ingen grænser for aldersforskellen i et forhold, så længe det hvert fald er lovligt, og derfor har vi taget et kig på, hvilke kendispar der har givet fingeren til alderen og nyder tilværelsen sammen.

Ryan Reynold og Blake Lively – 11 år

Deadpool-stjernen Ryan Reynolds var 33 år, da han mødte sin blot 22-årige kæreste Blake Lively, der bedst er kendt fra Gossip Girl. 11 år er der mellem parret, der blev gift i 2012, og som nu er hhv. 42 og 31 år.

Parret er blandt de mest populære i Hollywood, hvor der ingen tvivl er omkring deres kærlighed. De to ender ofte ud i drillerier på sociale medie.

Herunder kan du se et eksempel, hvor Ryan Reynolds ønsker sin hustru tillykke med fødselsdagen, men har valgt at skære halvdelen af hende ud. Hun responderer på mandens fødselsdag, hvor hun skriver tillykke, mens hun uploader et billede af Ryan Gosling, hvor hun har skåret halvdelen af sin mand væk.

 

Jay-Z og Beyonce – 12 år

Det amerikanske hit-par, der står bag et uanet antal af sange, begyndte at date, da hun blot var 19 år og han var 31. Parret fandt sammen i 2000, og er i dag hhv. 37 og 49 år.

Det kan snart fejre 20-års jubilæum, men det er ikke uden drama og skænderier. Blandt andet udsendte Beyonce et album, der udelukkende handlede om mandens utroskab.

Harrison Ford og Calista Flockhart har 22 år mellem sig. Foto: Shotterstuck.com

Harrison Ford og Calista Flockhart – 22 år

Indiana Jones og Ally McBeal begyndte at date helt tilbage i 2002, og de er blandt de kendispar, der har været sammen i længst tid.  Harrison Ford var 60 år, mens Calista Flockhart var 38 år, da de begyndte at date.

I dag er de to hhv. 76 og 54 år.

Sarah Paulson og Holland Taylor – 32 år

Holland Taylor er bedst kendt for at være en selviscenesættende mor i Two And a Half Men, men det er ikke mange der vidste, at hun danner par med den 32 år yngre skuespiller Sarah Paulson.

De to mødte hinanden for første gang i 2003, men der skulle gå 12 år før, at de begyndte at se hinanden.

David Foster og Katharine McPhee – 34 år

Mens aldersforskellen i forvejen er til den høje side på de øvrige par, så tager dette forhold prisen. Musikproduceren David Foster på 69 år fandt sammen med den 35-årige American Idol vinder, Katharine McPhee.

34 år er forskellen mellem de to, og det måtte de høre meget for på de sociale medier. Især fordi, at David Foster har en datter, der er et år ældre end Katharine McPhee.

Jimmy Page i midten - Foto: Shutterstock.com

Jimmy Page – Scarlett Sabat – 46 år

I dette tilfælde vil folk næppe sige ”Han kunne jo være din far” men i stedet ”Han kunne jo være din bedstefar” Der er nemlig hele 46 år mellem Led Zeppelin-legenden Jimmy Page på 74 år og hans udkårende Scarlett Sabet på 28 år.

Læs også

Lort fundet på alle testede bestillingsskærme fra McDonalds

 

 

Dagens Gossip