Sara Bro deler nyhed: Vækker stor begejstring

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nu deler Sara Bro en spændende nyhed.

Mens sommerferien er i fuld gang for mange, så er der ikke sommerferie hos 'Aftenshowet' på DR 1, hvor der lige om lidt er premiere på et helt nyt koncept.

Læs også

TV 2-profil ramt af to blodpropper i hjernen

I løbet af denne sommer vil de faste værter på programmet, Mark Stokholm, Mette Bluhme Rieck og Kristian Ring-Hansen, nemlig få et helt nyt medlem på holdet.

Det er dog for mange et velkendt ansigt, der vil tone frem på skærmen. Det er nemlig den populære radiovært Sara Bro, der nu kommer til at være en del af 'Aftenshowet'.

Konceptet er også noget som mange kender. Sara Bro er nemlig vært på radioprogrammet 'Sara & Monopolet', hvor hun hver uge løser danskernes dilemmaer, med hjælp fra de kendte gæster i monopolet. Det kommer også til at ske i 'Aftenshowet'.

Fra mandag den 19. juli får Sara Bro sammen med monopolet en fast plads i programmet, hvor de skal løse danskernes dilemmaer. 

'Aftenshowet' har delt nyheden på Facebook, hvor det allerede vakt stor begejstring. Kommentarerne er strømmet ind, og meldingerne lyder på, at seerne ser frem til det nye koncept. 

Det kan du se herunder:

Læs også

Slår fast: Disse billeder af prinsesse Isabella må ikke deles

 

 

 

 

Dagens Gossip