Sarah Grünewald melder klart ud: “Det er bullshit”

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Når formand for lægeforeningen Camilla Rathcke slår fast, at læger ikke kan anbefale alternativ behandling, kalder Sarah Grünewald det for bullshit.

Sarah Grünewald har været smittet med coronavirus.

Læs også

Bubber fik to store chok

Det har hun fortalt om på sin Instagram-profil. Det var et hårdt forløb med høj feber og influenza-lignende symptomer. Det var et skræmmende forløb, som blev fulgt op af en række senfølger, der kom bag på tv-værten.

“At corona sen-følgerne skulle være næsten mere uudholdelige kom bag på mig,” skriver Sarah Grünewald i et opslag på Instagram.

 

Sarah Grünewald mistede smags- og lugtesans fire dage inde i sygdomsforløbet. Da hun blev meldt rask, var sanserne stadigvæk forsvundet. Derudover led hun at træthed, hovedpine, kramper i benene og en svimmelhed i kroppen. 

Det fik Sarah Gruwald til at søge hjælpe hos sin akupunktør. Det fortalte hun mandag aften i Aftenshowet på DR. 

Her fik Sarah Grünewald “scannet” sin krop. Hun fik sat akupunkturnåle i huden, og der blev sat japanske sugekopper på kroppen.

Sidstnævnte gør, at “kroppen ilter ordentligt igennem, og den endelig kan slippe affaldsstofferne,” forklarede Vild med dans-værten.

Sarah Grunewald har tidligere i sit liv gjort brug af alternativ behandling. Hun er overbevist om, at det er akupunkturbehandlingen, der er skyld i, at hun ikke længere har senfølger. 

Derfor havde hun mandag aften heller ikke meget til overs, da formanden for lægeforeningen Camilla Rathcke slog fast, at læger ikke kan anbefale alternativ behandling, da “vi ikke ved, om det har den formodet effekt hos den enkelte patient.” 

“Det her med, at man ikke kan anbefale noget, det er bullshit, undskyld jeg siger det,” lød det kontant fra Sarah Grünewald.

Det kan se hele interviewet med Sarah Grünewald her. Det er omkring 28 minutter inde i programmet, at interviewet finder sted.

 

 

Læs også

Peter Ingemann melder ud: “Det skrider fremad”