Se de frække fotos: Nøgen Kim Kardashian deler nye saftige billeder

Kim Kardashian er ikke genert.

Selvom hun er blevet mor til tre, er Kim Kardashian tilsyneladende ikke færdig med at gøre det, hun gør bedst.

Kim Kardashian er netop blevet mor for tredje gang til en lille pige, som kom til verden ved hjælp af en rugemor. Men det forhindrer ikke den verdensberømte realitystjerne i at dele afslørende fotos på internettet, som får alle til at stoppe op.

Selvom man må formodede, at 37-årige Kim Kardashian, der er gift med rapperen Kanye West, har travlt med sit nyfødte barn, der i øvrigt har fået det atypiske navn Chicago efter den amerikanske storby, så forsømmer hun altså ikke sine fans.

De nye billeder på Instagram er af en stort set nøgen Kim Kardashian, der med et selvsikkert udtryk viser det hele frem - bryster, baller, kurver og masser af hud. 

Læs også

Kim Kardashian viser sine kurvede former i hvid g-streng

Se de nye nøgenbilleder herunder.

 
 
 
 

Kim Kardashin har mere end 106 millioner følgere på Instagram, og hun får flere millioner likes, hver gang hun smider et nyt billede af sig selv på det sociale medie. 

Kim Kardashian og Kanye West har - udover nyfødte Chicago West - også datteren North West på fire år og Saint West på to år.

Se billederne: Khloe Kardashian nøgen for første gang

Endnu en familieforøgelse venter forude for den celebre familie, når Kim Kardashians lillesøster Khloe Kardashian snart føder sit første barn, som hun venter med basketballstjernen Tristan Thompson.

Den yngste Kardashian-søster Kylie Jenner har endnu ikke bekræftet, at hun også er gravid med sin rapper-kæreste, men rygterne har svirret i månedsvis. 

Gravid Kim Kardashian nøgen i sit mest afslørende billede indtil nu

 

Dagens Gossip