Kim Kardashian viser sine kurvede former i hvid g-streng

Foto: Kim Kardashian kurvede former / Instagram

Realitystjernen Kim Kardashian overrasker sine fans med frække billeder af hendes berømte bagdel, mens hun stiger op af pool kun iført lille t-shirt og g-streng.

Kim har begejstrer sine fans med en håndfuld afslørende billeder, som hun har taget af sig selv, mens hun var på ferie i Costa Rica tilbage i januar 2017.

Den kurvede internetsensation, som tidligere har udtalt sig om sin egen usikker omkring sin krop, ser ikke ud til at have problemer med at smide tøjet igen.

Kanye Wests kone venter i øjeblikket på sin tredje baby - en datter, som parret har valgt af få ved hjælp af en surrogatmor.

Kim i lille g-streng i poolen

Kim Kardashian har haft en blandet forhold til kameraerne det sidste års tid efter billeder af hendes numse på en rejse til Mexico fik hende til at krumme tær. 

LÆS OGSÅ: Så meget har Kim Kardashian tjent på sin sexvideo

Det mindre flatterende og uredigeret billede af Kims berømte bagdel fik alle hendes fans til tasterne og gav stjernens image et mindre knæk.

Kim K viser stolt sin numse frem

Der har også været mange spekulationer omkring søstrene Khloe Kardashian og Kourtney Kardashian er gravide. Det er ikke blevet officelt bekræftet om de begge venter babyer, selvom flere amerikanske medier hævder, at Khloe snart vil bekræfte rygterne.

Læs også

Jennifer Lopez stjæler selfie-titel fra Kim Kardashian med frækt numsebillede

For flere frække billeder klik her.

 

Dagens Gossip