Se de søde par-billeder: Fie Laursen viser sin nye kæreste frem

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Realitystjernen Fie Laursen deler flere billeder af sin nye kærester med sine mange følgere på det sociale medie Instagram.

Det var ikke kun det nye år, som realitystjerne og blogger Fie Laursen kunne juble over, da klokken slog 24.00 nytårsaften.

Fie Laursen kunne nemlig springe ind i det nye år i selskab med sin helt nye kæreste.

Det afslørede hun med to billeder på det sociale medie Instagram, hvor hun står og kysser sin bedre halvdel.

Læs også

Fie Laursen med spændende nyt: Har sagt ‘ja’ til kæresten

- Da klokken slog 12 spurgte han, om jeg ville være hans kæreste - og jeg sagde JA. Jeg elsker dig højere end livet selv, min stjerne, skrev Fie Laursen til billederne.

I første omgang var Fie Laursen lidt tøvende i forhold til at afsløre identiteten på sin nye flamme. Men nu har hun tilsyneladende skiftet mening. Lørdag delte hun nemlig en hel række billeder, hvor hun poserer med ham.

- Jeg tænkte, det var på tide, I fik min kærestes ansigt at se, skriver Fie Laursen til de sort-hvide billeder af det unge par.

Artiklen fortsætter under billederne.

 
 
 

Det er dog ikke første gang, Fie Laursens mange følgere får et glimt af hendes udkårne. Midt i december delte hun nemlig også et billede, hvor de to står foran et stort sølvspejl og tager et billede sammen. 

Fie Laursen skrev ikke en tekst til billedet, men delte det blot med en såkaldt emoji, der forestiller en flamme. 

 

Men på daværende tidspunkt var de to altså ikke blevet kærester endnu. Det understregede hun da også over for Metroxpress:

- Vi kysser, men vi er ikke kærester, lød det fra Fie Laursen.

Derudover var hun rimelig sparsom med oplysninger om sit nye bekendtskab. Hun fortalte dog, at de to mødte hinanden i byen og har en fælles ven i den tidligere Paradise Hotel-deltager Theis, som Fie Laursen mødte, da hun selv var med i reality-programmet.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

I november blev det afsløret, at 21-årige Fie Laursen vender tilbage i den næste sæson af programmet, hvor hun altså endnu engang tjekker ind på det berømte mexicanske hotel.

Sidst det skete var i 2015, da Fie Laursen var 18 år gammel. Her røg hun dog allerede ud efter otte dage, da Theis valgte at sende hende hjem til Danmark.

Hør Fie Laursen fortælle om sine forvetninger til den næste sæson af Paradise Hotel i videoen lige herunder.

Se billedet: Fie Laursen viser sin nye flamme frem

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip