Se det søde billede: Folk jubler over Geggos vilde gave til Cengiz

Stephanie 'Geggo' Kessler har overrasket sin forlovede med en vild julegave, som han endelig har fået indløst. Se det fine billede.

Trofaste fans af Familien fra Bryggen ved, at Geggo og Cengiz er smaskforelskede.

Linse Kesslers datter blev forlovet med Cengiz i januar, og de to skal snart giftes. Samtidig er de forældre til lille Alba og driver en skønhedsklinik sammen. Men selvom de ser hinanden døgnet rundt, lader kærligheden bestemt ikke til at være falmet.

Den populære realitystjerne gav sin udkårne en fantastisk julegave, som han nu har fået det fulde udbytte af. Parret er nemlig taget til Manchester på fodboldtur for at overvære en topkamp mellem Manchester United og Chelsea.

En gave som mildest talt begejstrer familiens følgere.

Læs også

Geggo skaber debat med nyt ammebilllede: 'Det er ikke unaturligt'

- Cengiz Salvarli7's julegave var jo en tur til Old Trafford med alt betalt (i know, i know, wifey-potential) - so here we are! GLORY GLORY, skriver Geggo på Facebook.

Billedet af Geggo og Gengiz på Old Trafford har fået tusindvis af likes på under et døgn, og kommentarsporet er fyldt med jubel og begejstring over den vilde julegave. 

- Det er definationen på ægte kærlighed - alle danske mænd er maxjaloux - vi vidste det i forvejen, men hun er en keeper! skriver Max.

- Rigtig god kamp, og hvor er Cengiz mega heldig!!! skriver Pernille.

Læs også

Endelig frier Cengiz til Geggo: Hun bryder helt sammen, da han går ned på knæ

Mens Cengiz og Geggo fik sig en oplevelse for livet på det ikoniske stadion, tog mormor Linse sig godt af lille Alba på et hotelværelse i Manchester:

- Så er Cengiz og Gegs smuttet til Old Trafford til den store fodboldkamp mellem Manchester United og Chelsea :) Imens skal Albamusen og jeg rundt og se byen og hygge os, og så må vi hellere se kampen på tv også :) Altså når hun vågner, skriver Linse Kessler på Facebook.

Læs også om Geggos afsløring i sidste uge: 'Jeg har taget 20 kilo på'.

 

 

 

 

Dagens Gossip