Se klip: Her spiser dansk tv-kendis moderkage

Foto: discovery+-

Der er inviteret til moderkagefest.

Ét af de mest kendte realitypar i Danmark er Philip May og Simone. De to mødte hinanden i programmet Paradise Hotel, hvor de blev kærester.

Læs også

DR-profil er færdig efter 10 år: “DR har besluttet, at jeg er færdig”

Nu er realitylivet skiftet ud med familieforøgelse, flytning og forstadsliv, og det bliver dokumenteret i discovery+-programmet Philip May og Simone.

I det seneste afsnit får seerne lov til at se, hvordan Philip May sammen med sin familie og venner spiser en moderkage.

I december blev Philip May & Simone forældre til Vilmar. Moderkagen sørger for, at barnet får ilt og næring under graviditeten.  Efter en fødsel er det i mange tilfælde i skraldespanden, at moderkagen ender, men ikke hos Philip May & Simone.

Den er nemlig røget i fryseren. To måneder efter fødslen er det dog på tide at få moderkagen fundet frem mellem frosne ærter og ispinde. 

Philip May synes , at det er en rigtig god ide at spise den. I klippene nederst i denne artikel kan du se, hvordan gæsterne tager imod retterne, som blandt andet består af paneret moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus.

3-retters menu med moderkage

Nicki Mikkelsen, Philip Mays bror, har været med til at udarbejde den menu, som skal spises til festen. Han får også lov til at servere en af retterne.

“Så kommer der en rejecocktail uden rejer, men med moderkage, og i dressingen er der lidt parmasanost,” forklarer han om den specielle ret.

Trods indsatsen i køkkenet, så har parret indkøbt en stor bunke pizzaer, som Simone tyr til undervejs.

“Jeg håber, det er okay, at jeg ikke vil spise mig selv,” lyder det fra Simone.

Endnu en fest?

Sandsynligheden for en gentagelse af moderkagefesten er ikke stor. Skulle der komme en bror eller søster til Vilmar, så er der ikke store chancer for, at der bliver serveret 3-retters med moderkage igen.  

“Jeg tror ikke, jeg kommer til at spise den igen,” slår reality-stjernen fast overfor Se & Hør. 

 

 

 

Læs også

Philip May laver moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus

 

 

 

Dagens Gossip