Silas og Nicolai skal giftes: Men Nicolai skal have et barn med en anden

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Silas Holst og Nicolai Schwartz er blevet forlovet, men børn skal de ikke have sammen.

Silas Holst har som bekendt afsløret, at han og Nicolai Schwartz er blevet forlovet.

Parret vil derfor umiddelbart allerede høre kirkeklokkerne ringe ind, efter Nicolai Schwartz friede til Silas Holst, mens de befandt sig på Marienlyst Strandhotel og fik noget god mad og var i spa.

Læs også

Silas Holst skal giftes

Silas afslørede dog ligeså, at han havde lugtet lunten, hvorfor det blot var et spørgsmål om tid. 

Men nu har endnu et spørgsmål meldt sin ankomst, nemlig spørgsmålet om, hvorvidt der skal flere børn ind i billedet. 

Ifølge B.T er Nicolai Schwartz på jagt efter en anden at få et barn med. 

Silas Holst har nemlig allerede to børn, datteren Maggie My og sønnen Bob Jones, som han fik sammen med Johannes Nymark og veninden Louse, hvortil han kunne fortælle, at han ikke ønsker at få flere børn. 

"Jeg skal ikke have flere børn. Det er helt sikkert. Det har jeg sagt i mange år, men så lige i går faldt jeg pludselig over et babybillede med min søn, hvor han sidder på mine skuldre. Der tænkte jeg lige, ahh, det var sgu også en fed tid. Men nej, jeg skal ikke have flere børn. Jeg er meget lykkelig for mine to," sagde Silas Holst tidligere på året, da han lagde vejen forbi podcasten Sladderkongen.dk. 

Det er dog ikke noget nyt, at Nicolai Schwartz forsøger at finde en kvinde, der vil være mor til hans barn, da han har ledt efter hende i tre år, da han så inderligt ønsker at få sin egen regnbuefamilie. 

Han formåede sågar at finde frem til en kvinde, som dog fik en kæreste, hvorfor babyplanerne blev sat på hold - men han er stadig ivrig efter at finde en ny.

"Jeg er på udkig efter en ny mor, som vil være aktiv mor. Så jeg er inde på Regnbuebarn.dk for at se, om der skulle være noget der. Jeg havde ikke rigtigt nogen plan b, jeg ønsker egentligt bare at finde en god mor, der vil være der og være en del af vores store familie også," siger Nicolai Schwartz til B.T.

Læs også

Silas Holst: Derfor drikker jeg ikke alkohol