SINGLE: Christiane og LOC er fortid

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Skuespiller og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller bekræfter for Her&Nu, at hun ikke længere danner par med rapperen LOC, som hun blev gift med i 2012.

Siden 2008 har LOC der også går under det borgerlige navn, Liam O’Conner været kærester med og sidenhen blevet gift med skuespiller og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

Forholdet har haft sine op- og nedture, da parret er gået fra hinanden i flere omgange. Første gang var i 2009, hvor parret gik fra hinanden efter at de var blevet forlovet.

Læs også

Pinligt øjeblik i Luksusfælden: Deltager har gemt sin telefon - Så ringer eksperterne til den

I 2010 bekræftede de to kendisser så, at de atter havde fundet sammen, og en forlovelsesring blev igen set på Christiane Schaumburg-Müllers hånd.

I december 2012 så det hele ud til, at det skulle ende lykkeligt for ægteparret, da de valgte at sige ja til hinanden ved et stort slotsbryllup på Valdemars Slot på Tåsinge.

Fandt sammen, blev gravid og gik fra hinanden

To et halvt år var de mand og kone, inden de i 2015 valgte at gå fra hinanden. LOC og Christiane kunne dog ikke holde fingrene fra hinanden, og i 2016 meddelte Vild med dans-værten, at hun var blevet gravid, og det var naturligvis Liam O’Conner der var faren til barnet.

De to fandt dermed sammen igen, og i september 2016 fødte hun parrets lille dreng, der efterfølgende fik navnet Constantin.

Nu tre år senere er den så ‘gal igen’, da Christiane Schaumburg-Müller kan berette om, at parret er gået fra hinanden.

“Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden,” fortæller tv-værten til Her&Nu. Det er begrænset hvad Vild med Dans-værten ønsker at fortælle, men til Her&Nu fortæller hun, at det er noget tid siden, at de valgte at gå fra hinanden.

Vild med Dans-værten har ikke ønsket at kommentere yderligere på bruddet, og mediet har ikke haft held med at få en kommentar fra LOC.

Læs også

Nu kommer Date mig nøgen sæson 2 - Se de 'nøgne' deltagere her

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip