Nu kommer Date mig nøgen sæson 2 - Se de 'nøgne' deltagere her

Foto: Tv2 Zulu

På mandag vender det populære 'Date mig nøgen'-program tilbage til Tv2 Zulu, hvor håbefulde danskere skal forsøge at score sig en date, ved at stille sig helt nøgen frem.

Det er sjovt, hot, frækt, flirtende, kikset og akavet. Tv-programmet Date mig nøgen har alt det, som et godt underholdningsprogram kræver, og det er bestemt ikke noget at sige til, at TV2 Zulu har valgt at lave en sæson 2.

Den første sæson af programmet var nemlig enormt populær, og en af de mest googlede ting i 2018 var, om hvorvidt der ville komme en dansk udgave af Date mig nøgen.

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

Det gjorde der i starten af dette år, og det var et kæmpe hit blandt danskerne. Tv-programmet er hudløst ærligt i den forstand, at deltagerne ikke har en trevl på kroppen, og dermed har de intet at skjule.

Programmet blev så stort et hit, at det blev omtalt i langt de fleste danske medier, men også hos Anders Breinholt i Natholdet, da de stod bag denne komiske videoer, der blev set og delt mange tusinde gange.

Videoen er et sammenklip af de lettere akavede ‘poses’ som deltagerne bliver bedt om at lave.

Se deltagerne her

Der er blot seks dage til at Date mig nøgen sæson 2 får premiere på Tv2 Zulu. Datoen er den 28. oktober klokken 22.00, og det er med den tilbagevendende vært Ibi Makienok.

Selvom programmet er et af de mest sete på Tv2 Zulu, så har de ikke teaset særlig meget med, at de vende tilbage om blot seks dage. Det hjælper vi dem til gengæld med her, hvor du også har mulighed for at se en lille trailer med flere af de medvirkende i denne sæson.

Traileren kan du se via dette link: Se traileren med deltagerne her 

Læs også

Pinligt øjeblik i Luksusfælden: Deltager har gemt sin telefon - Så ringer eksperterne til den

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip