Single i maj: Nu har Martin Jensen fået ny kæreste

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Forlovelsen mellem Martin Jensen og Natasha Samsara blev brudt for få måneder siden, og nu har X Factor-dommeren fået en ny kæreste.

"Jeg tror bare lidt, vi er to forskellige steder i vores liv lige nu. Hun er flyttet til Danmark, og det kan godt være svært, når man forlader alle sine venner og sin familie. Og vi kan ikke få lov til at rejse,” sådan lød det fra Martin Jensen, da det i maj kom frem, at han ikke længere var i et forhold med den irske model og stylist Natasha Samsara.

Læs også

Kongehuset aflyser: Kommer ikke til at ske alligevel

Men single-statussen er nu ændret. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

“Jeg har fundet kærligheden, og det er rigtig dejligt,” lyder det fra X Factor-dommeren.

Foto: Instagram.

På ferie i Cannes

Sammen med sin nye kæreste, 20-årige Cassandra Greve, er han lige nu på ferie i Cannes, hvor de har deltaget i filmfestivalen. Det kan man se på Instagram, hvor parret har lagt billeder og videoer op fra det franske.

Foto: Instagram.

“Jeg havde sagt til mig selv, at jeg skulle ud og trække vejret og være single og hygge mig og ikke have bekymringer, når jeg skal på tour om lidt. Men engang imellem kan man ikke bestemme, hvornår kærligheden rammer, og det kommer jo, når man mindst venter det,” fortæller Martin Jensen.

Cassandra Greve arbejder som stylist. Ifølge B.T har hun tidligere været assistent for Natasha Samsara, Martin Jensens ekskæreste. Det er dog ikke noget, som han vil bekræfte.

"Det kan jeg ikke lige huske, om hun har været. Hun har arbejdet for mange forskellige," lyder det fra 29-årige Martin Jensen. 

Læs også

Nicklas Bendtner om tidligere kærester: Har én ting tilfælles

 

 

 

 

  

 

 

 

Dagens Gossip