Slet ikke til at genkende: Lene Beier deler vildt 90’er foto af sig selv

Foto: TV 2

'Landmand søger kærlighed'-værtinden Lene Beier har delt et billede af sig selv på Instagram, hvor hun næsten ikke er til at genkende.

Den populære tv-vært Lene Beier, som blandt andet er kendt fra realityprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’ har delt et meget gammelt billede af sig selv på det sociale medie Instagram.

Billedet er ifølge Lene Beier taget i slutningen af 90’erne, hvor hendes stil naturligvis var noget anderledes, end den seerne kender fra skærmen i dag.

- Ikke et fastelavnsris, men mit hår i starten af 20’erne. Tak for den reminder, skriver Lene Beier til billedet og tagger en veninde, som har fundet det gamle foto frem fra gemmerne.

Til billedet skriver Lene Beier blandt andet et såkaldt hashtag med ordet ‘nuddelhår’, som refererer til lange tofarvede krøller, der pryder hendes hoved på billedet.

- Det er taget, efter jeg kom til København, i 1999, tror jeg. Jeg var lige flyttet herover, og det er min daværende kæreste, der er i udkanten af billedet, fortæller Lene Beier til Ekstra Bladet.

Gennem fire sæsoner har danskerne haft mulighed for at følge Lene Beier på skærmen, mens hun har forsøgt at hjælpe danske landmænd med at finde kærligheden.

Læs også

Landmand dropper jagten på kærligheden: ‘Der er ikke nogen, der tænder mig’

For tre måneder siden afslørede Lene Beier, at der er endnu en sæson på vej af det populære program i en video på sin instagramprofil:

- Jubiiii, nu må jeg endelig fortælle, at vi skal lave en ny sæson af "Landmand søger kærlighed". Jeg glæder mig allerede til sommer, skrev Lene Beier til videoen, som du kan se lige herunder.

 

Maria droppede Landmand-Nichlas over sms: Derfor gik forholdet i stykker

 

 

Dagens Gossip