Efter fem år: Slut for Jussi Adler Olsen

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.

Krimiforfatteren kan meget vel snart vinke farvel til sin bolig.

Knap fem år. 

Så lang tid har krimiforfatteren Jussi Adler-Olsen haft nøglerne til en næsten 330 kvadratmeter stor pragtvilla i den københavnske bydel Valby.

Læs også

Aldrig delt med andre: Manu Sareen afslører diagnose

Den tid kan dog meget vel være ved at være forbi , for faderen til de populære Afdeling Q-bøger har nemlig lige sat hjemmet til salg for et stor millionbeløb. 

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Du skal være god for intet mindre end 25 millioner kroner, hvis du skal have dit navn på skødet til den næsten 100 år gamle murermestervilla. 

For det beløb får du ni værelser, der ifølge salgsopstillingen hos Paulun Boligs afdeling på Frederiksberg, er blevet istandsat med respekt for de oprindelige detaljer, der blandt andet tæller herskabelige stuer og flere karnapper.

“Boligen byder på mange muligheder, og samtidig er det en villa, der kan rumme store familier, hvor der skal forenes to husstande under ét tag,” sagde ejendomsmægler Nicolai Glad til Ekstra Bladet tidligere på ugen.

Stor prisstigning 

Selv købte Jussi Adler-Olsen villaen tilbage i 2016 for 12,5 millioner kroner, men nu skal der altså over 10 millioner kroner mere til, hvis du skal købe den her i 2021, hvor huspriserne i særligt København er eksploderet. 

Ifølge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for villaer og rækkehuse i Københavns Kommune steget 16 procent bare fra 1. maj sidste år til samme dag i år, så de udbudte huse i hovedstadskommunen nu koster lige over 54.300 kroner for en enkelt kvadratmeter. 

Der skal dog lige lidt mere til for at erhverve en kvadratmeter i Adler-Olsens villa, hvor prisskiltet på 25 millioner kroner resulterer i en kvadratmeterpris på knap 76.000 kroner. 

Se Jussi Adler-Olsens villa her! 

Læs også

Nu kommer varmen: DMI løfter sløret for 24 grader