Reality-stjerne jubler: Nu har hun fundet kærligheden igen

Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Efter nogle turbulente måneder, er der nu lysere tider i vente for Nynne Larsen.

2021 har ikke kun været en dans på roser for reality-deltageren Nynne Larsen. 

I august måned blev der sendt en chokbølge gennem reality Danmark, da Robinson-deltageren Nynne Larsen og skuespilleren Robert Hansen ikke længere dannede par. Det er i sig selv ikke så dramatisk, men årsagen skulle vise sig at være vold i forholdet.

Læs også

Travl aften i Aabenraa: Fyrværkeri beslaglagt

Det medførte en lang strøm af hadske beskeder frem og tilbage mellem eks-parret på sociale medier, som mundende ud i at begge kom i misbrugsbehandling. Til Realityportalen siger hun:

“Jeg føler mig fint klar til kærligheden igen, og jeg ser også en fyr fast. Han er rigtig dejlig, og jeg er rigtig glad. Vi mødtes, da han kørte forbi mig en dag nede foran Café Victor, hvor han smilede til mig i sin bil, og jeg smilede tilbage, og så skrev han til mig på Facebook, dagen efter, og så har vi været sammen lige siden, fortæller Nynne og fortsætter: 

“Han skrev “Hey, det var mig, der kørte forbi dig i går”, så var jeg sådan lidt okay, hej! Jeg kunne huske ham, fordi det var en stor bil med vinduerne rullet ned med høj musik, og så kigger jeg og tænker, hvad er det for en spade, der kommer kørende der. Men der sad så en meget sød fyr i. Vi har set hinanden i en måneds tid, men vi har været sammen hver dag, og han er også derhjemme lige nu med min hund Theo.

Udover at have fundet kærligheden, så har Nynne også fået sin egen lejlighed, som hun er rykket ind i, og så har hun netop fundet en praktikplads.

Læs også

Tager drastiske midler i brug: Udlover dusør på 500.000 kr