Søs Fenger taler ud om datinglivet: "Det var helt til grin"

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Singlelivet er ikke noget for Søs Fenger, som længes efter en kæreste.

Søs Fenger har mange glæder i livet. I 2021 kunne hun fejre 40 års jubilæum som musiker. Det er noget, som mange kun kan drømme om. Samme år kunne hun fejre sin 60 års fødselsdag.

Kalenderen er efter nogle år med corona igen booket godt op. Der er således både sommer- og vinterkoncerter booket ind. Men selvom karrieren i mange år har kørt godt, så mangler Søs noget i livet; en kæreste.

Læs også

WHO advarer om udbrud af dødelig virus

Søs Fenger er nemlig single, og det er ikke bare sådan lige at finde en kæreste. Det fortæller musikeren i et nyt interview med Alt for Damerne.

"Det eneste, der er lidt kedeligt, er, at jeg ikke har en kæreste. Jeg synes sgu, det er svært som 60-årig at finde en ny kæreste. Jeg har prøvet at være på et datingsite, men det var helt til grin for mig. Jeg kunne jo ikke skrive, hvem jeg var, og så blev det hele så mærkeligt kunstigt. Jeg har ikke prøvet det der med at swipe til den ene eller den anden side på billeder af forskellige mænd.”

Men selvom der mangler lidt i livet, så er Søs Fenger meget taknemmelig for sine venner og familie.

"Jeg har dejlige venner, mine dejlige søskende, min mor, som lige har rundet 90, og ikke mindst min fantastiske søn, som jeg elsker overalt på jorden. Jeg er taknemmelig for alle de mennesker, der er i mit liv, men nogle gange har man brug for en, der er der, når man kommer hjem, og som siger: ”Hvor var du bare fed, da du gjorde det og det”. Eller: ”Hvor ser du godt ud”. Og som giver en laaang krammer. Så det skal jeg have."

Tilbage i 80’erne nåede Søs Fenger ellers at være gift med en anden af de store i dansk musik, nemlig Thomas Helmig. De blev gift i 1986, men blev skilt igen i 1989.

Siden da har Søs Fenger dannet par med den svenske musiker Henrik Janson, som hun har sønnen August med.

August er også i musikbranchen, og har under kunstnernavnet “Eloq” haft stor succes i eget navn, sammen med Cheff Records, som han selv er en del af og i navnet “AV AV AV”, som er elektronisk musik.

Læs også

Povl Dissing er død

 

Dagens Gossip