Sofie Linde afslører nuttet video af sin nyfødte datter: Se den her

Sofie Linde. Foto: Polfoto

Den populære tv-vært har valgt at lægge en optagelse af datteren Trine på Instagram.

Lørdag 17. februar kunne Sofie Linde udløse den spænding, som rigtig mange danskere havde gået rundt med, da hun valgte at lægge et billede af sin nyfødte datter på Instagram med teksten:

- Og så kom Trine

View this post on Instagram

Og så kom Trine ♥️

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

 

Dermed var det officielt, at den populære X Faktor-værtinde og hendes mand og DR-kollega, Joakim Ingversen, var blevet forældre til en lille pige, der allerede i oktober fik annonceret navnet Trine.

Mandag har den nybagte mor så valgt at give sine over 300.000 følgere på Instagram et gensyn med 'Trille' ved at uploade en video af datteren.

Læs også

Sofie Linde taler ud om fødslen: ‘Det er ikke for tøsedrenge’

Herpå ses den lille pige liggende godt pakket ind, mens sangen ‘La Bamba’ kører i baggrunden - men med den danske tekst: ‘Jeg kan lide store babser’.

I en tekst til videoen har Sofie Linde skrevet følgende:

- Så har mælkejunkien fået sit fix. Store babser, ny ble, søvn - repeat.

Efter datterens fødsel valgte Sofie Linde ligeledes at dele et billede på Instagram, hvori ‘Madkassen,’ som Sofie Linde har døbt sig selv på grund af de ekstra graviditets-kilo, takker for de mange hilsner og lykønskinger, som de to forældre har fået efter Trine kom til verden.

– Tak, for alle jeres søde beskeder og hilsner. Jeg er oprigtigt rørt over, hvor mange der har givet sig tid til at ønske os tillykke. En fødsel er ikke for tøsedrenge, men både Trille, Joakim og undertegnede madkasse har det rigtig godt. Rigtig god dag til alle.

Sofie Linde har siden 2016 været vært på det populære DR-program X Faktor, men da årets første liveshow i fredags skulle gå i luften, var det med et afbud fra den eller så energiske værtinde, der netop var blevet mor.

Erstatningen skulle man dog hverken lede langt eller længe efter, da ægtemanden Joakim Ingversen trådte til og overtog rollens om X Faktor-vært.

Læs også

Joakim Ingversen afslører: Sådan er det at være far

Det er umiddelbart planen, at Sofie Linde skal være værtinde på det populære talentprogram igen, så snart hun er klar til at gå på scenen. Derfor vides det endnu ikke, om Joakim Ingversen også skal være vært, når programmet på ny ruller over skærmen på fredag.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip