Sofie Linde afslører: Så meget har jeg taget på under graviditeten

Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)

Sofie Linde skal snart være mor for første gang, når hendes lille datter kommer til verden. Selvom hun glæder sig, indrømmer Sofie Linde også, at graviditeten har været hård.

X Factor-værtinden Sofie Linde har taget knap 30 kilo på under sin graviditet. Det afslørede hun tidligere på måneden i et opslag på det sociale medie Instagram:

- Hvad?! Man kan da ikke se, at jeg har taget små 30 kilo på. Living the dream here in BARSELona, lyder det fra Sofie Linde, som venter en lille pige.

Selvom Sofie Linde glæder sig meget til at blive mor, så indrømmer hun i et interview med ALT for damerne, at graviditeten også har været rigtig hård for hende:

- Det er så tungt. Det er svært, synes jeg, at være blevet så stor. Der er mange ting, som jeg fuldstændig har underkendt, når jeg har snakket med mine gravide veninder før i tiden. Jeg har været sådan, årh, slap da af, du ser så flot ud med mave (...) og baby vejer jo ikke mere end to kilo, så det kan da ikke være så slemt... Men det er bare fucking hårdt. Og jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid, siger Sofie Linde til ALT for damerne.

Faderen til Sofie Lindes datter er tv-vært Joakim Ingversen, som hun blev gift med kort før jul på Københavns Rådhus. De to har været kolleger hos DR og var gode venner i mange år, inden de endelig blev kærester. 

Læs også

Sofie Linde træt af sin gravide mave: 'Det er det værste, jeg nogensinde har været igennem'

Den populære tv-værtinde har termin i starten af det nye år. Parret har dog valgt at holde hendes terminsdato for sig selv. 

Sofie Linde og Joakim Ingversen havde egentlig besluttet, at barnets køn skulle være en overraskelse. Men da de var til scanning, var det ikke til at overse:

- Vi havde egentlig besluttet os for, at vi ikke skulle vide det. Men så sad man der hos jordemoderen, og så kunne jeg faktisk godt se, hun virkelig var en pige. Der var ikke nogen tap der, har Sofie Linde udtalt til Se og hør.

Læs også

Sofie Linde åbner op: ‘Det er så tungt og fucking hårdt’

Sofie Linde afslørede sin graviditet i midten af august med et billede på det sociale medie Instagram. 

Her står hun og Joakim Ingversen og smiler foran et skilt med teksten ‘Børn på vej’.

Det væltede ind med lykønskninger til det populære tv-par og billedet fik mere end 54.000 likes og knap 700 kommentarer.

Ærlig Sofie Linde: ‘Jeg væmmes ved mig selv’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip