Stine Kronborg røber endelig sin store hemmelighed: 'Her er faderen til mit barn'

Stine Kronborg har omsider fundet ud af, hvem faderen til hendes søn er. Foto: Polfoto/Mogens Flindt

I sidste uge fik Stine Kronborg endelig svar på, hvem der er faderen til hendes lille søn. Et svar, der kom bag på hende.

Reality-personligheden og bloggeren Stine Kronborg har endelig fundet ud af, hvem der er faderen til hendes lille søn Leo, som kom til verden for knap et år siden.

Hun har været hemmelighedsfuld omkring faderskabet og har ikke ville røbe hans identitet. Nu viser det sig, at Stine Kronborg faktisk ikke var helt sikker på, hvem faderen var. Før nu.

I sidste uge fik hun endelig resultatet af faderskabstesten fra retten, og svaret kom noget bag på hende. Det var ikke ham, hun troede.

Det skriver Stine Kronborg selv i et blogindlæg hos Realityportalen.

Læs også

Gravid Stine Kronborg ville holde sit barns far hemmelig: Men nu er hun kommet til at afsløre, hvem han er

- Ham, jeg troede var Leos var, var det slet ikke, ja vildt nok, skriver Stine Kronborg.

- Jeg var på arbejde og var ved at falde bagover. Selvom der stod det, tænkte jeg stadig, at det ikke kunne passe. 

Grunden til, at Stine Kronborg troede, at faderen var en anden, var hendes termin, fødselstidspunktet, vægt, udseende, væremåde og andet, der passede bedre på en anden mand.

Stine Kronborg afslører endelig, hvem der er far til hendes lille dreng Leo. Foto: Polfoto/Mogens Flindt

Faderskabssagen har været i Statsforvaltningen, fordi Stine Kronborg ikke havde opgivet en far ved fødslen. Her skulle hun sætte navn på de mænd, hun har været sammen med i månederne omkring Leos undfangelse.

Selvom det ikke er mange, som Stine Kronborg bemærker i sit indlæg, tog hun altså fuldstændig fejl.

Det viste sig, da den forventede far ikke mødte op i Statsforvaltningen, hvorefter man tog en DNA-prøve fra den anden mand, hun havde været sammen med.

Prøven viste, at Stine Kronborgs gode ven Henry Hansen med 99,9 procents sandsynlighed er far til lille Leo, stod der i brevet fra retten.

Artiklen fortsætter under billederne.

 
 

Selvom Stine Kronborg er overrasket over svaret, er hun også glad og lettet:

- Det er en kæmpe omvæltning, da jeg jo havde indstillet mig på, at jeg ikke skulle dele ham med nogen, eller at han rent faktisk havde en familie. Det er måske en del uoverskueligt lige nu, men hold op, hvor er jeg også lettet, da det viser sig, at Leos far er en af de skønneste personer, jeg kender. Mor og far er venner og kan tale om tingene, skriver hun og tilføjer:

- Vi er begge overvældede og skal lige vænne os til tanken om, at vi er forældre, eller at det er ham, der er far. Hvordan det hele bliver fremover, kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt. Men jeg kan kun sige, at en kæmpe sten er fjernet fra mit hjerte, da Leo nu vil have en far og en familie.

Gravid Stine Kronborg efter afsløring: Folk vil have mit barn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip