Stor afsløring: Han vender ikke tilbage i 'Sex and the City'

Der kommer endnu et kapitel i den ikoniske tv-serie Sex and the City. Her ses Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i forbindelse med optagelser til filmen Sex and the City 2. Foto: Shutterstock.

Når den nye sæson af 'Sex and the City' vender tilbage, så bliver det uden endnu en hovedperson.

Sex and the City er en af de mest populære tv-serier. Særligt i 90’erne og starten af nullerne, var tv-serien med Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha et hit hos særligt kvinder rundt omkring i hele verden, og det udmærkede sig således også i to spillefilm.

Læs også

Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

Nu går der dog ikke længe til, før Sex and the City vender tilbage igen, og denne gang som en ny tv-serie.

Det blev nemlig tidligere afsløret, at der kommer en ny reboot af Sex and the city-serien, hvor flere af de gamle skuespillere fortsat vil være med. Blandt hovedrollerne vil der dog ikke være gensyn med Samantha, og nu er det kommet frem, at endnu en stjerne ikke vil være at finde i serien.

Der er tale om Chris North, der er kendt for sin rolle som Mr. Big.

Det er det amerikanske medie, Page Six, der melder ud, at Mr. Big der ellers fyldte en hel del af tv-serien og filmene, ikke kommer til at være med i den kommende serie.

Det meldes dog ikke ud, hvorfor Chris North ikke skal være med i den kommende serie. 

En anden kendt rolle fra tv-serien, David Eigenbers karakter, Steve Brady, er heller ikke bekræftet på rollelisten endnu. I første omgang forlød det, at han ikke skulle være med, men ifølge kilderne fra Page Six, så er der fortsat forhandlinger i gang.

Den nye Sex and the City-serie, vil blive sendt på streamingtjenesten HBO Max.

Læs også

Casper Christensen afslører nyt om kommende Klovn-sæson

 

 

Dagens Gossip