Casper Christensen afslører nyt om kommende Klovn-sæson

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nu afslører Casper Christensen nyt om den kommende sæson af Klovn.

I den seneste film 'Klovn the Final' fejrer Frank sin 50-års fødselsdag. I den kommende sæson af tv-serien Klovn er det også livet omkring de 50, der bliver omdrejningspunktet.

Læs også

Casper Christensen afslører kæmpe forandring: “Det er meget tabubelagt”

Det fortæller 52-årige Casper Christensen i denne uges udgave af podcasten "Mads & A-holdet", hvor han er gæst.

“De er blevet lidt ældre. De er blevet lidt mere satte, og de er MEGET glade for naturen. Det rolige, det stille liv. Selvfølgelig går det galt, det er klart. Det er dér, komikken ligger,” forklarer han til værten Mads Steffensen.

Den nye sæson, sæson 8, får premiere til sommer, og Klovn-fans kan glæde sig til otte nye episoder.

Åbner døren igen

Seriens bagmænd, Casper Christensen og Frank Hvam, havde ellers meldt ud, at de med filmen 'Klovn - The Final' i 2020 havde lagt universet bag sig og lukket døren. Alligevel vælger de at åbne døren igen.

“Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver 'Klovn', og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår,” udtalte Casper Christensen i en pressemeddelelse fra TV 2 tilbage i januar, da det kom frem, at en sæson otte er på trapperne. 

Filmen fik aldrig lov at leve sit liv fuldt ud i biografsalene, da coronaepidemien lukkede de danske biografer i marts 2020.

“Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér,” tilføjede Frank Hvam.

Læs også

Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

 

 

 

 

Dagens Gossip