Stor lykke: Remee og Mathilde deler glædelig nyhed

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Remee og kæresten Mathilde Gøhler har god grund til at smile stort. De er nemlig blevet forældre til deres andet barn.

Remee og Mathilde Gøhler, som mange kender fra deres tv-program 'Remee & Mathilde', har god grund til at være glade for tiden. De er nemlig blevet forældre til deres andet barn.

Læs også

Tina Lund i tårer og udlover dusør: Hjælp!

Det har både Remee og Mathilde afsløret på det sociale medie Instagram, hvor de begge har delt et billede af deres nyfødte barn. 

Den 29-årige model Mathilde Gøhler afslører, at det faktisk er et par dage siden, at hun har født. Deres andet barn kom nemlig til verden tirsdag aften.

"Vores lille vidunder kom tirsdag aften," skriver Mathilde Gøhler til sit billede på Instagram, mens den kendte musikproducer og tidligere 'X Factor'-dommer skriver, at de er meget taknemmelige:

Foto: Instagram

"​​Alt kærlighed i verden i vores arme. Vi er mere end taknemmelige," lyder det fra den 46-årige Remee, hvis fulde navn er Remee Sigvardt Jackman.

Remee og Mathilde er i forvejen forældre til datteren Kenya, der er seks år gammel. Derudover har Remee datteren Emma, der er 22 år gammel. Begge piger kan nu glæde sig over, at de har fået endnu en søskende i flokken.

Det er endnu sparsomt med detaljer om familiens nyeste medlem, og hverken Remee eller hans modelkæreste har afsløret kønnet på den lille baby, der altså kom til verden tirsdag aften i denne uge.

Læs også

Pige sender fødselsdagsballon til sin døde far: Hun får et utroligt svar tilbage

Graviditeten forløb dog ikke helt uden problemer, for midt i det hele besluttede Remee og Mathilde at flytte fra hinanden. De danner fortsat par, men har valgt at bo hver for sig, da de ikke har kunnet nå til enighed om deres boligsituation.