Superstjernen Jessie J smider alt tøjet

Foto: Shutterstock

Der findes mange måder at fejre sin fødselsdag på. Superstjernen Jessie J besluttede at dele sin 33-års fødselsdag ved at smide alt tøjet og dele et billede på Instagram.

Den britiske sangerinde, Jessie J, der bl.a. er kendt for singlen 'Bang Bang', som hun udgav i 2014, har forkælet sine følgere på Instagram med et billede, hvor hun intet tøj har på.

Læs også

Gwyneth Paltrow giver fræk gave til Kim Kardashian: 'Jeg har aldrig været så spændt'

Billedet er tilsyneladende taget den 27. marts, hvor hun kunne fejre sin 33-års fødselsdag. Det valgte hun tydeligvis at gøre på anderledes manér, end de fleste andre gør. 

På billedet ses den nu 33-årige sangerinde posere helt og aldeles nøgen. Billedet af taget i et spejl, og det ligner, at hun står i indgangen til et brusebad. 

Derfor lagde hun naturligvis op til alt fra debat til fødselsdagshilsner og beundrende beskeder i kommentarfeltet. Næsten 1.500 personer har kommenteret billedet, hvoraf nogle fans sender hjerter, mens andre kalder for 'Gudinde'.

Foto: Instagram

Jessie J, der oprindeligt er døbt Jessica Ellen Cornish, delte billedet med en hel simpel billedtekst. Teksten havde tilsyneladende blot til formål at understrege, at hun nu var fyldt 33 år. Teksten var nemlig blot '33', som blev efterfulgt af en flamingo-emoji. 

Intet nyt

Det er bestemt ikke første gang, at Jessie J har delt et billede af denne karakter med sine følgere på Instagram. Derfor er det heller ikke noget, som hun er uvant med, da det er noget, hun har gjort op til flere gangen. 

I december delt hun blandt andet et billede, hvor sangerinden sås ligge topløs i senge, hvor hun også blot var iført en lille g-streng. 

En herre, som dog får lov til at nyde synet af Jessie J oftere, end hendes følgere på de sociale medier, er danser Max Pham. I februar blev det nemlig bekræftet, at hun havde fundet sammen med danseren, der blandt andet har været på turné med Ariana Grande og Justin Timberlake.

Læs også

'Død' teenager vågner kort tid inden hans organer blev fjernet og doneret

Tidligere har hun også dannet par med skuespiller Channing Tatum, men de to gik fra hinanden forrige år. 

 

Dagens Gossip