Szhirley smider tøjet: Viser sin nøgne bagdel frem

Foto: Jørgensen Jakob/Ritzau Scanpix

Den danske popsange, Szhirley, har delt et fremragende billede af hendes yndefulde bagdel på en balkon i Paris. Du kan se billedet herunder.

De fleste danskere kender den 43-årige sangerinde Szhirley, der siden 1996 har beriget danskerne med hendes vidunderlige stemme.

Det er dog ikke sangstemmen, som Szhirley benytter til at forkæle danskerne i øjeblikket, det er i stedet hendes formidable former, som hun stiller til frit udsyn på sin egen Instagram-profil.

For små to uger siden uploadede Szhirley et billede, hvor hun står på en balkon i Paris, og det eneste tøj hun har på, er en fin lille g-streng. Til billedet har hun skrevet teksten ‘Popo i Paris’ og det er svært ikke at blive betaget af billedet.

Du kan se det lige herunder.

Den ser bare sådan ud

Det danske medie Se&Hør tog fat i Szhirley for at høre, hvordan hun har skabt den flotte bagdel. Hendes svar vil dog nok komme bag på de fleste, for det er hverken træning eller operationer, der har fået den til at se sådan ud.

“Jeg gør ikke en skid for at træne den. Den ser bare sådan ud. Jeg tænker, at det må være gode gener, for jeg har da virkelig ikke gjort noget som helst i to år. Jeg er glad for, at det er kommet på mode,” fortæller hun til Se&Hør.

 

Her på redaktionen lyder der en klapsalve til Szhirley. Særligt fordi hun viser, at det er muligt at få en skøn bagdel, uden at man behøver at lægge sig under kniven.

Læs også

13-årig venter barn med sin 10-årige kæreste: Vi beholder barnet

 

 

Dagens Gossip