Szhirley taler ud om at dele grænseoverskridende billede: Derfor gjorde jeg det

Foto: Jørgensen Jakob/Ritzau Scanpix

Sangeren taler ud.

Sanger og influencer, Szhirley, er generelt glad for at dele billeder af sig selv på Instagram, hvor hun over 100.000 følgere.

»Jeg er ikke bange for at vise kød og lægger gerne billeder op af mig selv iført tandtråd i min kolonihave,« fortæller Szhirley i podcasten ‘Helt væk’.

Læs også

Familien var på ferie: Så fik de en besked fra videoovervågningen, de ikke havde regnet med

»Folk må mene, hvad de vil om mig, og de må snakke om det en halv aften i et sommerhus med deres venner. Men de behøver ikke sige det til mig,« fastslår hun.

Men det er ikke altid, at andre kan holde deres meninger for sig selv. Derfor er der én bestemt person, hun altid spørger til råds, før hun poster et billede på Instagram.

Nemlig sin ældste søn. Elton er 12 år, og han får altid lov til at godkende indholdet, før det bliver lagt op på Instagram. Et af de billeder, Szhirley selv havde mindre lyst til at poste, var billedet og historien om, at hun har fået nye bryster. Det postede hun tilbage i december 2021.

»Mange har sikkert regnet ud, at det ikke er dem, jeg har fået fra naturens side. Jeg er åben om det meste, men det var svært at dele,« siger hun.

Og selvom Szhirley er begejstret for kropspositivisme, så krævede det et stort tilløb at lave opslaget omkring de nye bryster.

Men hun valgte at gøre det for at kunne inspirere andre kvinder i en lignende situation.

Foto: Instagram

Læs også

Putins allieret: Denne by vil blive den første, som får bomber over sig i en 3. Verdenskrig

 

Dagens Gossip