Tak for kaffe! Pernille Vermund vold-snaver kendt tv-vært for rullende kamera

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

I et opsigtsvækkende klip deler formanden for Nye Borgerliges mundvand med komikeren Jonathan Spang.

Det er ingen hemmelighed, at Pernille Vermund er kendt for flere kontroversille udtalelser, og nu har formanden for Nye Borgerlige atter skabt opmærksomhed omkring sin person.

Denne gang er der dog ikke tale om et politisk forslag, men i stedet hendes medvirken i DR2-satireprogrammet 'Tæt på sandheden’, der har fået folk til at spærre øjenene op.

I sæsonpremieren på det populære program, der ugentligt tager aktuelle politiske og samfundsmæssige emner op og giver dem en vridetur i satire-maskinen, medvirker Pernille Vermund som sig selv i en sketch fra Folkemødet på Bornholm.

Læs også

Et opkald kostede Michael 55.000 kroner: Har mistet hele sin opsparing

Her ses programvært og komiker Jonathan Spang lege 'den som roséflasken peger på’ sammen med en række andre kendisser - deriblandt Thomas Skov, Abdel Aziz Mahmoud og Søren Rasted.

Da Jonathan Spang ender med at tabe, skal han gå ned til Nye Borgerliges telt, hvor han dog ender med at falde for den blonde partiformand, der gengælder komikerens følelser.

Det hele ender i et chokerende tungekys, hvor de to deler mundvand i intent mindre end mindre end 13 sekunder.

Læs også

Kendt komiker sætter svinedyr villa til salg: Kan blive din for 17 millioner kroner

Det opsigtsvækkende kys har efterfølgende fået debatten til at rase, for kan man som politiker tillade sig at gøre sådan noget i et satireprogram?

Selv tager 42-årige Pernille Vermund dog sin medvirken i programmet og det hede kys helt afslappet. Overfor Ekstra Bladet forklarer hun, hvorfor hun valgte at medvirke i den frække sketch.

- Jeg sagde ja af flere årsager. Dels synes jeg, at Jonatan er vanvittigt morsom. Jeg har været med før, og det var gået godt. Så derfor kontaktede de mig igen og ville lave denne her. Så jeg vidste, at Jonatan er god til at få noget sjovt ud af noget, der kan blive enormt kikset, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Læs også

Bølge af voldsomme og seksuelle overfald rammer dansk by: Er der tale om samme gerningsmand?

Ifølge Pernille Vermund er det da heller ikke hende, men de venstreorienterede og ‘kulturradikale’, der bliver udstillet i optagelsen.

- Jeg synes, det er et virkelig godt tema. Det der med, at de 'åh-så-kulturradikale', der udgiver sig for at være så rummelige, i virkeligheden ikke er det. Det er simpelthen så morsomt at udstille dem, siger Pernille Vermund til Ekstra Bladet.

Privat danner Pernille Vermund par med iværksætteren Lars Tvede, som hun blev forlovet med i slutningen af august, og faktisk var kæresten Pernille Vermunds største bekymring i forbindelse med den vilde tungeslasker.

Læs også

Christopher afslører bryllupsplaner: ‘Her skal vi giftes’

- En af mine første reaktioner, da jeg så oplægget, var: 'hvad siger Lars til det?'. Men han var virkelig på og kunne se dagsordenen helt fra starten. Jeg tror så ikke, at han havde tænkt over, at det ikke bare var et mormor-kys, siger Pernille Vermund og afslører, at hendes to sønner til gengæld ikke var vilde med kysset.

'Tæt på sandheden’ havde sæsonpremiere søndag og sendes hver uge på DR2. Du kan se det omtalte klip herunder:

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip