Tessa skifter spor

Foto: Copenhagen Music

Det er en helt ny rolle.

De flabede tekster og hårde beats er kendetegnet ved rapdronningen Tessa, der i de seneste år har indtaget de danske hitlister.

Men nu kan danskerne opleve hende i en helt ny rolle.

Læs også

Mai Manniche efter shitstorm: Nu kræver hun svar

Tessa lægger nemlig stemme til Lola Bunny i den kommende biograffilm ‘Space Jam: A new Legacy.’ 

Den længe ventede opfølger til megahittet ‘Space Jam’ fra 1996 er endelig på vej, og denne gang bliver det med en af Danmarks største rapstjerner på rollelisten. Det er første gang, at den 23-årige, platinsælgende rapper skal prøve kræfter med dubbing i en spillefilm.

‘Space Jam: A new Legacy.’ vil, ligesom den første film, både være animeret og live-action, det vil sige, at virkelige optagelser blandes med animation. Tessa er den danske stemme bag den ikoniske tegnefilmsfigur, Lola Bunny, der i filmen skal spille en altafgørende basketballkamp med ingen mindre end NBA-superstjernen, LeBron James, står der i pressemeddelelsen. 

Filmens handling

I den nye film bliver LeBron James og hans søn, Dom, fanget i Server-verset hos Warner Bros. af en ond, kunstig intelligens. Den eneste vej ud fra deres digitale fangenskab er, hvis LeBron leder Snurre Snup, Lola Bunny og resten af slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr på basketballbanen over et hold af professionelle basketballstjerner, som man aldrig har set dem før. 

Filmen har, udover Tessa, fået et dansk stemmecast bestående af Andrew Moyo, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen, Jasmin Gabay m.fl. 

Filmen kan ses i biografen fra 15. juli 2021, du kan se traileren her:

 

Læs også

Linse Kessler afslører nyt tv-program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip