Linse Kessler afslører nyt tv-program

Her ses veninderne Linse og Didde. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

Det bliver sjovt, spændende, udfordrende og anderledes, lover Linse.

I maj blev det meldt ud, at tv-programmet ‘Familien fra Bryggen’ holder pause på ubestemt tid.

Læs også

Nu sætter spillerne ord på Christian Eriksens kollaps

Linse, Geggo, Alba, Cengiz, Didde – og alle de andre personligheder fra det populære format – har som familie brug for en pause fra formatet, som har fulgt deres liv på tætteste hold i de seneste 10 år. 

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra NENT.

Nu afslører Linse, at hun er i gang med optagelserne til et nyt tv-program.

“I morgen meget tidligt er det afsted mod nye græsmarker, nyt Linse Program, og jeg glææææder mig så meget, det bliver både sjovt, spændende, udfordrende, anderledes og måske lidt på udebane,” skriver hun og tilføjer:

“Én ting er helt sikkert, så længe jeg har Mig og mit seje produktionshold med, så skal det nok gå godt det hele,” slår Linse fast i opslaget, hvor hun blandt andet tagger TV3, der i mange år har vist ‘Familie fra Bryggen’.

Hvad det kommende program konkret kommer til at handle om, melder Linse ikke ud i opslaget. Men mon ikke snart hun opdaterer sine over 500.000 Instagram-følere med nyt. Du kan se hele opslaget fra Linse herunder.

Brug for at trække stikket

Det er blevet til 19 sæsoner i alt af ‘Familien fra Bryggen’, og Linse fortryder ikke, at seerne har været med på sidelinjen i rigtig mange år.

”Jeg har elsket hvert et sekund af de 10 år, vi har optaget Familien fra Bryggen. Vi har grinet rigtig meget; vi har taget pis på hinanden, vi har også grædt - i det hele taget har vi underholdt, mens vi på samme tid har levet vores liv,” udtalte Linse Kessler i forbindelse med, at pausen blev annonceret. 

“Det har været mig en ære, og jeg er fuld af taknemmelighed over for vores mange trofaste seere, som har fulgt os i tykt og tyndt. Vi har brug for en pause nu; det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i 10 år, og vi har brug for ‘os tid’ nu. Så, absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang,” slog Linse Kessler fast. 

Læs også

Her kan du blive vaccineret af Søren Brostrøm uden tidsbestilling

 

 

 

Dagens Gossip