Tom Cruise ville gerne, men fik ikke lov: Nu afsløres det hvorfor

Foto: Shutterstock.com

Tom Cruise fik ikke lov.

Om en lille uges tid kommer “Top Gun: Maverick” i biografen. Det sker 36 år efter den første film “Top Gun”, som i dag anses som værende en meget ikonisk film. I hovedrollen er Tom Cruise, som spiller jægerpiloten Pete “Maverick” Mitchell.

I den kommende film skal piloterne flyve et F-18 Super Hornet-fly. Et enkelt fly koster 70 millioner dollars, hvilket altså ikke er småpenge.

Læs også

Efter 13 år hos TV 2: Nu er det slut

Ifølge Jerry Bruckheimer, som er producer på den nye film, så havde Tom Cruise rent faktisk anmodet om at flyve jægerflyet selv. Det afviste den amerikanske flåde dog - formentlig fordi Tom Cruise ikke er uddannet jagerpilot.

Det er en meget krævende uddannelse, som kræver en stor viden om mange specialiserede områder.

Trods nægtet adgang til førersædet, så har Tom Cruise og de andre skuespillere udsat sig selv for nogle hæsblæsende udfordringer for at kunne sidde i cockpittet som passagerer i flyene.

Her har de gennemgået måneders træning for at håndtere den enorme G-kraft, man udsættes for, når man flyver med et F-18's enorme hastighed.

Ifølge Tom Cruise kan publikum godt forberede sig på mange hæsblæsende scener, som ikke er set lignende før i andre film

'Det, vi har opnået med luftsekvenserne, er virkelig noget, som folk aldrig vil have set før. Vi har trænet skuespillere til at kunne flyve og optræde i rigtige F/A-18. Og for at gøre det tog vi de bedste jagerpiloter i verden (fra den amerikanske flåde), og vi lærte dem om film – piloten og skuespilleren skulle arbejde som et team,' sagde Tom Cruise ifølge Daily Mail.

Læs også

Rygter om Sidney Lees død er ikke sande

 

Dagens Gossip