Trist nyt for Cher: Nu er det slut

Foto: Shutterstock.com

Mediet TMZ breaker nyheden om Cher og hendes nu yngre kæreste.

Forholdet mellem den legendariske sangerinde Cher og hendes yngre kæreste Alexander Edwards tager en uventet drejning, ifølge anonyme kilder.

Det siges, at der er sket ændringer i deres ellers lidenskabelige forhold, som parret offentliggjorde for et halvt år siden.

Cher, der er kendt for hits som "Believe" og "If I Could Turn Back Time", har tidligere været gift med Sonny Bono og Gregg Allman og har haft en række forskellige parforhold i løbet af sit liv. Men sidste år fandt hun kærligheden hos den 37-årige musikproducer og rapper Alexander Edwards, og der var endda rygter om, at parret var på vej til at blive forlovet.

Men nu er der ifølge en anonym kilde tale om en ændring i deres forhold, og det ser ud til, at parret måske ikke længere er sammen. Kilden, der udtaler sig til det amerikanske medie TMZ, afslører, at forholdet skulle være faldet fra hinanden for nogle uger siden, men kommer ikke med en specifik grund til bruddet.

Edwards har tidligere været åben omkring sin fortid med utroskab og udtalte sig engang til det amerikanske medie People om, hvordan han ikke ønsker at ændre sin sande natur.

Imidlertid er det vigtigt at understrege, at hverken Cher eller Edwards har kommenteret på disse rygter.

Skulle det vise sig at være sandt, vil dette blot være en del af den lange liste over kendte forhold, som Cher har haft gennem årene, hvilket igen viser, at kærligheden kan være lige så kompliceret for superstjerner som for alle andre.

Læs også

I dag er det 16 år siden at Madeleine McCann forsvandt: Nu melder forældrene ud

 

.

Dagens Gossip